Άνεργη μητέρα πούλησε το μωρό της σε ένα φίλο

16:45 5/10/2011 - Πηγή: 24wro
Βίωσε την απόρριψη της μητέρας του από τις πρώτες κιόλας ημέρες της ζωής του και τώρα βρίσκεται σε...
ανάδοχη οικογένεια. Η άνεργη και ανύπανδρη μητέρα του νεογέννητου Κρίστιαν προσπάθησε να τον πουλήσει σε ένα φίλο για 11.000 ευρώ.

Η 33χρονη Μπρίτζετ Γουίσμερ από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ έχει δύο ακόμη γιους και ζει με την μητέρα της στο Νιούαρκ.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την κίνηση της μητέρας από τους συγγενείς της τον περασμένο μήνα και ακολούθησε έρευνα, ενώ την υπόθεση ερευνούσε και η Κοινωνική
Πρόνοια, στην οποία σήμανε συναγερμός αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού τον Αύγουστο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι την περασμένη εβδομάδα η Γουίσμερ και ο φίλος της Τζον Γκάβαγκαν - από τη Φιλαδέλφεια - συμφώνησαν να γίνει η αγοραπωλησία του Κρίστιαν, καθώς σε βίντεο της κάμερας ασφαλείας του Delaware Park Casino στο Στάντον φαίνεται ο 54χρονος να συμπληρώνει τα σχετικά έγγραφα.

Η μητέρα δεν παραδέχεται καμία ενοχή. "Δεν έκανα τίποτα κακό. Τα πάντα έγιναν με απόλυτη διαφάνεια" δήλωσε στις Αρχές. Και πρόσθεσε: "Αγαπώ το παιδί μου όπως ο καθένας αγαπά τα παιδιά του".

Όπως ανέφερε, η μητέρα της αρνήθηκε να πάρει υπό την προστασία της το νεογέννητο και γι' αυτό αποφάσισε να απευθυνθεί για βοήθεια στον φίλο της, ο οποίος δεν έχει δικά του παιδιά.

Όπως έγινε γνωστό, όταν η αστυνομία πήγε στο σπίτι του Γκάβαγκαν με ένταλμα έρευνας, βρήκε το μωρό εκεί, αφού είχε γίνει η αγοραπωλησία.

Η Γουίσμερ και ο Γκάβαγκαν βαρύνονται με τις κατηγορίες της παράνομης πώλησης παιδιού και της συνωμοσίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα