Αν δε θέλει ο παπάς… τύφλα να’ χει η νύφη κι ο γαμπρός

10:02 13/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Gary και η Marie Mead είχαν οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια τον αξίας 9.000 λιρών...
γάμο τους...στην Ισπανία. Όμως, όταν τελικά ήρθε η πολυπόθητη στιγμή το ζευγάρι και οι 74 καλεσμένοι του κλειδώθηκαν έξω από το ιερό καθώς ο παπάς είχε ξεχάσει την τελετή!

Παρόλο που ο Gary και η Marie είχαν παντρευτεί πέρυσι τον Αύγουστο στο Λας Βέγκας με πολιτικό γάμο ήθελαν να κάνουν και τη θρησκευτική τελετή. Έχοντας ακούσει και θετικά σχόλια από φίλους τους προτίμησαν τη συγκεκριμένη εκκλησία στην Ισπανία καθώς ήταν και αρκετά κοντά
σε απόσταση από το εξοχικό τους. Όμως ο παπάς δεν εμφανίστηκε ποτέ.


Σχετικά με τον ξεχασιάρη ιερέα ο 51χρονος άντρας είπε: «Ο παπάς δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οι φίλοι μας πήραν την ευλογία του στην ίδια εκκλησία πριν από μόλις ένα χρόνο. Για αυτό σκεφτήκαμε να κάνουμε το ίδιο. Όταν φτάσαμε στην εκκλησία και συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν κλειστή αρχίσαμε να ανησυχούμε. Στο τέλος όμως αρχίσαμε να γελάμε. Γνωρίζουμε ότι οι Ισπανοί είναι γενικά χαλαροί όμως δε φανταζόμασταν ότι θα ήταν σε τέτοιο βαθμό».

Η τελετή είχε οργανωθεί ήδη από τον Απρίλιο ενώ ο άντρας είχε έρθει σε επικοινωνία με τον παπά μόλις δύο εβδομάδες πριν την ημερομηνία του γάμου.

Για ακύρωση του γάμου η Marie είπε: «Όταν έφτασα με το αυτοκίνητο τους βρήκα όλους να περιμένουν έξω. Ήξερα ότι ο Gary βρισκόταν σίγουρα εκεί άλλωστε είμαστε ήδη παντρεμένοι. Ήταν ντροπή γιατί ήθελα η μέρα αυτή να είναι ξεχωριστή. Πέρασα χρόνια σχεδιάζοντας τις λεπτομέρειες. Καταλήξαμε να περιμένουμε ατελείωτες ώρες τον παπά σε ένα κοντινό μπαρ».

Το άτυχο ζευγάρι, τελικά δεν παντρεύτηκε εκείνη τη μέρα. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να βγάλουν ωραίες φωτογραφίες στην είσοδο της εκκλησίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα