Αμαζόνα για τις ανάγκες φωτογράφισης

19:10 25/8/2011 - Πηγή: 24wro
Μία από τις πλέον μοναδικές στιγμές της μέχρι τώρα καριέρας... της στο μόντελινγκ έζησε η Σταρ Ελλάς 2010 Άννα Πρέλεβιτς, αφού μετά τη Ζέτα Μακρυπούλια (λανσάρει τη γυναικεία κολεξιόν) θα αποτελεί στο μέλλον τη νεότερη μούσα της εταιρείας ρούχων Raxevsky.

Μέσα από αυτή τη φωτογράφιση, το μοντέλο με τη φυσική ομορφιά ήρθε κοντά στη φύση, λανσάροντας ρούχα που θα φορεθούν την ερχόμενη χειμερινή σεζόν. Η φωτογράφιση έγινε στην Υπάτη με τον υδράργυρο στα ύψη. Παρ' όλα αυτά, η Άννα, χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό, πόζαρε πότε με πουλόβερ και πότε με μπουφάν, σαν να ήταν στα μέσα του φθινοπώρου, ιδιαίτερα άνετη...

Με φόντο το απέραντο πράσινο του δάσους και δίπλα στους καταρράκτες, η Άννα, παίζοντας με τον φακό και φορώντας χειμωνιάτικες μπότες, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, αδιαφορώντας για τις... οδυνηρές κλιματολογικές συνθήκες.

Από τις πλέον ξεχωριστές στιγμές που θα μείνουν στο μυαλό της είναι όταν ξεκίνησαν οι πόζες με τα άλογα. Η Άννα αποδείχθηκε ότι μπορεί να τα δαμάζει, αφού στάθηκαν ήρεμα όσες ώρες κράτησε η φωτογράφιση και έδειχναν να απολαμβάνουν τα χάδια της εστεμμένης.

«Πέρασα τέλεια στη φωτογράφιση και έχω να θυμάμαι μόνο καλές αναμνήσεις. Όλη η ομάδα που δουλεύαμε για την καμπάνια ήταν καταπληκτική και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί ως τώρα δεν είχα κάνει κάτι τόσο μεγάλο, μέχρι που μου δόθηκε η ευκαιρία και με εμπιστεύτηκαν για τη νεανική σειρά ρούχων της Raxevsky» δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» το μοντέλο.

Όσον αφορά στον... ρόλο της αμαζόνας, δήλωσε: «Είδα ένα τοπίο που είναι τόσο κοντά στην Αθήνα και δεν ήξερα ότι υπήρχε! Εκτός από το δάσος και τους καταρράκτες, είχε ζώα παντού και ωραίο κλίμα. Ήταν μοναδική η εμπειρία, όταν έγινα αμαζόνα».

Αφίσες με το αποτέλεσμα της φωτογράφισης θα αναρτηθούν σε λίγες μέρες στις βιτρίνες των καταστημάτων της εταιρείας και τα ρούχα που φόρεσε η Άννα θα είναι στη διάθεση του νεανικού κοινού της Raxevsky για τις κοπέλες που θέλουν να τη μιμηθούν στο στιλ, αλλά και στις επιλογές.
Keywords
Τυχαία Θέματα