Αισθάνεται νικητής γιατί ξεπέρασε τον φόβο του

16:25 10/7/2011 - Πηγή: 24wro
Στην εκπομπή του Alpha «Μες την καλή χαρά» βρέθηκε το Σάββατο το πρωί ο Κώστας Μαρτάκης και... μίλησε στη Ναταλία Γερμανού, τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους υπόλοιπους της παρέας για τη συμμετοχή του σε γνωστά reality, για την προσωπική του ζωή καθώς και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Η είσοδος του γνωστού τραγουδιστή στην εκπομπή
έγινε με το κλασικό τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή «Το ωραιότερο πλάσμα» και η συζήτηση άρχισε από την πρώτη γνωριμία του Κώστα Μαρτάκη με το κοινό, την εποχή του Dream Show. Για εκείνη την περίοδο ανέφερε πως ήθελε απλά να κάνει μια προσπάθεια στο τραγούδι λέγοντας: «Έπαιζα μπάσκετ ήδη επαγγελματικά και (αν δεν πετύχαινε το τραγούδι) θα το συνέχιζα απλά».

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο «Dancing With The Stars 2», o Κώστας Μαρτάκης δήλωσε: «Πήγαμε να περάσουμε καλά και να μαζέψουμε όσο περισσότερα χρήματα μπορούσαμε. Και το καταφέραμε νομίζω. Θεωρώ νικητή τον εαυτό μου γιατί δεν πίστευα ότι θα φτάσω στον τελικό και νίκησα αυτό τον φόβο μου ότι δεν μπορώ να κουνηθώ και να χορέψω» ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Περάσαμε συγκλονιστικά, ήταν τρεις μήνες που κάναμε όλοι στην άκρη τις δουλειές μας και υπήρχε τρομερή χημεία, με όλους, με την επιτροπή, με τη Ζέτα».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί ακόμα στην πιο ατυχή, κατά τη γνώμη του, στιγμή του φιλανθρωπικό show, όταν έπεσε κατά την διάρκεια μιας χορογραφίας. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Όταν έπεσα στο παρκέ ήθελα να ανοίξει να πάω πιο κάτω. Εγώ εκείνη τη στιγμή ντράπηκα λίγο έως πολύ αλλά σκέφτηκα σε κλάσματα δευτερολέπτου και σηκώθηκα γελώντας γιατί σκεφτόμουν πως θα γυρνούσε η Μαρία και θα έλεγε “Που πήγε αυτός;”».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αρκέστηκε να δηλώσει για τα προσωπικά του: «Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να απασχολώ για το με ποια είμαι, που πάω και τι κάνω. Δεν έχει υπάρξει στη ζωή μου κάτι τόσο δυνατό, γενικά δεν κρύβομαι αλλά δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους…».

Σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια αποκάλυψε: «Το "Άγριες Διαθέσεις" είναι ο προάγγελος του δίσκου, θα βγει και άλλο single μέσα στο καλοκαίρι και ο δίσκος θα κυκλοφορήσει περίπου τον Σεπτέμβρη» ενώ ανακοίνωσε πως θα εμφανίζεται στο Posidonio περίπου μέχρι τα μέσα Αυγούστου και ότι θα συνεχίσει στο ίδιο σχήμα και τον ερχόμενο χειμώνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα