Αισιοδοξία ότι θα ψηφιστούν τα μέτρα, έστω και με διαρροές

10:07 3/11/2012 - Πηγή: 24wro
Αισιοδοξία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου ότι τα μέτρα θα ψηφιστούν, έστω και με διαρροές...
οι οποίες αναμένονται λόγω των κλυδωνισμών στο ΠΑΣΟΚ και από τη σταθερή άρνηση της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσει τα εργασιακά. O πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ενώ
συναντήθηκε εκ νέου το απόγευμα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξερχόμενος ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι ότι η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό είχε ενημερωτικό χαρακτήρα «για το πού βρισκόμαστε», αναφορικά τόσο στα μέτρα όσο και στον προϋπολογισμό. Ερωτηθείς εάν υπάρχει περιθώριο πολιτικής διαπραγμάτευσης, απάντησε «αυτό κάνουμε, συνέχεια». Στο ερώτημα «εάν η Δημοκρατική Αριστερά δεν ψηφίσει, σημαίνει ότι δεν στηρίζει και την κυβέρνηση», απάντησε: «Δεν τα γνωρίζω αυτά. Θα φανεί».

Ο Γιάννης Στουρνάρας είχε και το πρωί συνάντηση με τον πρωθυπουργό, όπου εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τελική υπερψήφιση των μέτρων από τη Βουλή.

Παράλληλα, ο κ. Στουρνάρας επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει περιθώριο για κατάθεση ξεχωριστών νομοσχεδίων», ουσιαστικά απορρίπτοντας το αίτημα της συμπολιτευόμενης ΔΗΜΑΡ για κατάθεση των εργασιακών μέτρων σε διαφορετικό νομοσχέδιο από τα υπόλοιπα δημοσιονομικά.

skai.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα