Άγριες κόντρες στην Πάτρα με στοιχήματα και ξύλο…

01:45 22/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η κόντρα μεταξύ κάποιων μηχανόβιων Πατρινών με κάποιους Αιγιώτες...
είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί ένας εμπλεκόμενος στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για μια κόντρα που εκτυλίσσεται εδώ και καιρό στο χώρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας, με τους αστυνομικούς να είναι απλοί θεατές καθώς δεν μπορούν να παρέμβουν λόγω πανεπιστημιακού ασύλου.

Όπως συνηθίζεται η «κόντρα» διεξήχθη βραδινές ώρες και το στοίχημα... δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητο! Άλλωστε οι συγκεκριμένοι παίρνουν «τα ρίσκα» τους, και παίζουν ακόμη και τη ζωή τους «κορώνα - γράμματα», όμως πληρώνονται καλά (αν τελικά κερδίσουν).
Αυτή τη φορά, όμως, υπήρξε κάποια διαφωνία και τελικά οι δύο ομάδες δεν βρέθηκαν μόνο αντιμέτωπες στην «πίστα», αλλά και ... στο ρινγκ!

Οι Πατρινοί έχασαν τον αγώνα, όμως για κάποιους λόγους... αρνήθηκαν να καταβάλλουν το ποσό του στοιχήματος στους Αιγιώτες. Οι «μηχανόβιοι» του Αιγίου εκνευρίστηκαν, στο «ρινγκ» φάνηκαν καλύτεροι κι έτσι κάποιοι από τους Πατρινούς... κατέληξαν στο Νοσοκομείο, με χτυπήματα από γροθιές και κλωτσιές (ή και χτυπήματα με ξύλα και λοστάρια). Μάλιστα ένας εξ αυτών παρέμεινε νοσηλευόμενος για αρκετές ημέρες αφού είχε δεχθεί σοβαρά χτυπήματα σε πολλά σημεία του σώματός του.


Όσο για τα στοιχήματα; Τα «χιλιάρικα» πέφτουν βροχή, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις το στοίχημα ξεπερνά και τις 3.000 ευρώ! Ιδιαίτερα όταν οι αγώνες αυτοκινήτου διεξάγονται στην μεγάλη περιμετρική της Πάτρας, εκεί που αναπτύσσονται ταχύτητες που ξεπερνούν τα 250 χιλιόμετρα την ώρα!
Keywords
Αναζητήσεις
κοντρες πατρα, κοντρες πατρα με στοιχημα
Τυχαία Θέματα