Αγόρι μου ορκίζομαι το αίμα σου πίσω να πάρω!

11:57 17/10/2012 - Πηγή: 24wro
Το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στα δικαστήρια Ευελπίδων, με δράστη μια γυναίκα Ρομά, η οποία... εκτέλεσε εν ψυχρώ έναν 33χρονο άνδρα, είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του "Έθνους", η 37χρονη είχε χαράξει κείμενο στο μνήμα του 19χρονου παιδιού της - που είχε χάσει τη ζωή του σε βεντέτα -, όπου υπόσχεται ότι "θα πάρει το αίμα του πίσω".

"Βαγγέλη μου, παιδάκι μου, πολύ παλικαρά μου, για όλους έβαζες τα στήθη σου μπροστά, για φίλους, συγγενείς, ξαδέρφια και μπαρμπάδες! Ενώ ξέρανε για σένανε για μία ώρα ότι είσαι πεθαμένος και ότι
σε σκότωσαν, δεν βρέθηκε κανείς το αίμα σου πίσω να πάρει. Και όταν εγώ κατάλαβα ότι είσαι πεθαμένος και έτρεξα το αίμα σου να πάρω, ήρθαν οι θείοι σου και μου πήραν τα όπλα και δεν με άφησαν! Με την υπόσχεση ότι αφού μας έφαγαν έναν εμείς θα φάμε δέκα! Αγόρι μου ορκίζομαι το αίμα σου πίσω να πάρω! Και αν δεν προλάβω, αφήνω κατάρα στον αδερφό σου και στα παιδιά του, το αίμα σου πίσω να πάρουν".

Η αφορμή για εκδίκηση δόθηκε το πρωί της Δευτέρας, που η γυναίκα έμαθε ότι οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του γιου της θα πήγαιναν στον ανακριτή για απολογία.
Έβαλε μια ξανθιά περούκα και ταγεράκι, φόρεσε ένα μαντίλι στα μαλλιά και πήγε στην Ευελπίδων.

Αφού κατάφερε να περάσει όπλο στα δικαστήρια - χωρίς να γίνει αντιληπτή - έφτασε ως την πόρτα του ανακριτή, και πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τον 33χρονο, ενώ χτύπησε στο πόδι τον 25χρονο ετεροθαλή αδερφό του.

Οι αυτόπτες μάρτυρες, που τη θυμούνται να περιμένει στο παγκάκι έξω από το κτίριο 9, λένε ότι έμοιαζε περισσότερο με δικηγόρο.

Την Τρίτη, η 37χρονη δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Στην απολογία της, είπε ότι στόχος της ήταν να σκοτώσει μόνο τον δολοφόνο του γιου της. "Ήθελα να σκοτώσω μόνο τον έναν", φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Ο εισαγγελέας της άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.

Η ίδια πάντως δηλώνει ικανοποίηση, αφού πήρε εκδίκηση για τη δολοφονία του γιου της.
nooz.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα