Αγνοείται η Βούλα Παπαχρήστου!

12:11 23/3/2013 - Πηγή: 24wro

Καμία επικοινωνία ακόμη και με τον πιο στενό της συνεργάτη...

τον προπονητή της, Γιώργο Πομάσκι, δεν έχει τους τελευταίους δύο μήνες η Βούλα Παπαχρήστου!

Ο ελληνικός αθλητισμός την θεωρεί «αγνοουμένη» αφού όπως αναφέρει το stivoz, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Παναγόπουλος είναι αποφασισμένος να την θέσει εκτός των κατηγοριών υψηλού αθλητισμού. «Εξαντλήσαμε και με το παραπάνω την υπομονή», είπε η θέση του Παναγόπουλου στο ζήτημα. Ο πρόεδρος θα περιμένει την πρόταση της ΕΠΥΑ, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποφασιστεί από την ομοσπονδία η αναστολή των προνομίων που απολαμβάνει
η Παπαχρήστου ως αθλήτρια του σχεδιασμού. Θα εφαρμοστεί δηλαδή αυτό που εδώ και περίπου τρεις μήνες ζητούσε επίσημα ο προπονητής της, να κοπούν τα χρήματα που εξακολουθεί να εισπράττει η αθλήτρια παρότι δεν γυμνάζεται.

Ο προπονητής της δήλωσε: «Εδώ και δυο μήνες έχω χάσει εντελώς τα ίχνη της. Ούτε τηλεφωνικά δεν έχω μιλήσει μαζί της και πραγματικά δεν ξέρω που βρίσκεται και τι κάνει. Δυστυχώς κάναμε την μέγιστη προσπάθεια αλλά όλα έχουν και τα όριά τους. Έχω κι εγώ τις ευθύνες μου αλλά και η ίδια είναι μεγάλη κοπέλα», είπε και κατέληξε: «Κατά 99% η συνεργασία μας έχει τελειώσει. Από τη στιγμή που δεν δίνει σημεία ζωής».

troktiko.eu
Keywords
Τυχαία Θέματα