Αυτά τα οπίσθια δεν πήραν έγκριση!

12:57 1/9/2011 - Πηγή: 24wro
Η αντικαταστάτρια της Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) στο μπλοκμπάστερ "Transformers: Dark of the Moon", Ρόζι Χάντινγκτον (Rosie Huntington-Whiteley), φωτογραφήθηκε ...
ξανά για το περιοδικό GQ. Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν κάποιες από τις φωτογραφίες της Βρετανίδας καλλονής που δεν εγκρίθηκαν να μπουν στο περιοδικό... και ο λόγος (φανταζόμαστε) δεν είναι ότι οι συντάκτες είναι γκέι... αλλά ότι η Ρόζι μπορεί να ποζάρει για την τρίτομη εγκυκλοπαίδεια ΔΟΜΗ, και φυσικά η επιλογή είναι δύσκολη!

Το 24χρονο μοντέλο της Victoria's Secret έχει φλογερό δεσμό με τον παίδαρο ηθοποιό Τζέισον Στάθαμ (Jason Statham), ενώ ένας από τους διάσημους πρώην της είναι ο Γάλλος ηθοποιός Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez). Πρόσφατα ψηφίστηκε από το περιοδικό MAXIM ως η Πιο Καυτή Γυναίκα στον Κόσμο!

Η καστανή Βρετανίδα όταν ήταν ακόμα στο σχολείο είχε ψηφιστεί "Το άτομο που είναι πιο πιθανό να γίνει Σουπερμόντελ" και δικαίωσε τους συμμαθητές της. Το βιογραφικό της είναι γεμάτο φωτογραφήσεις στα πιο γνωστά γυναικεία περιοδικά του κόσμου, ενώ το πρόσωπό της έχει συνδεθεί με μεγάλες καμπάνιες της Agent Provocateur, της Pirelli (για το ημερολόγιο της οποίας φωτογραφήθηκε ολόγυμνη), της Victoria's Secret και του οίκου Burberry. Ο πρώτος δεσμός που την έφερε στα φώτα της δημοσιότητας ήταν με τον Τάιρον Γουντ (Tyrone Wood), μικρότερο γιό του Ρόνι Γουντ (Ronnie Wood) των Rolling Stone.
Keywords
Τυχαία Θέματα