Αυστηρές τιμωρίες για το ντέρμπι ζήτησε ο Παπαδήμος!

12:48 20/3/2012 - Πηγή: 24wro
Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν στο Υπουργικό Συμβούλιο, τα επεισόδια στο ντέρμπι ενώ θέση για τα επεισόδια πήρε και ο ...Πρωθυπουργός που ζήτησε παραδειγματικές τιμωρίες!
Ο Λουκάς Παπαδήμος τόνισε πως θα παραπεμφθούν άμεσα στη Δικαιοσύνη, οι ταραξίες του ΟΑΚΑ που οδήγησαν το ντέρμπι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού σε οριστική διακοπή
στο 82'. ΟΠρωθυπουργός επεσήμανε την ανάγκη οι έρευνες να κινηθούν με γρήγορους ρυθμούς και οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Για τα επεισόδια στο αιώνιο ντέρμπι μίλησε και οΥπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ανέφερε: «εγκάθετους που προκάλεσαν τα επεισόδια στο χώρο των VIP τουΟΑΚΑ. Πρόκειται για περίπου 150 κουκουλοφόρους που βρέθηκαν εκεί. Η ΕΛ.ΑΣέκανε ό,τι μπορούσε και ό, τι περνούσε από το χέρι της»! Μάλιστα, δεσμεύτηκε να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές με τα πρόσωπα των ιθυνόντων των ολικών καταστροφών στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οσον αφορά τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, είπε πως το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ήταν «crash test» για την εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου, όπου προβλέπονται αυστηρές ποινές και έχουν προβλεφθεί και ρήτρες βίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα