ΑΕΚ: Θέλουν Δέλλα για τον πάγκο

22:22 14/6/2012 - Πηγή: 24wro
Συνάντηση με τον Τραϊανό Δέλλα είχε το ...
απόγευμα της Πέμπτης στα Σπάτα ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Στο ραντεβού των δύο ανδρών, το οποίο σημειωτέον είχε οριστεί από την προηγούμενη εβδομάδα, οι δύο άνδρες επρόκειτο να συζητήσουν τον τρόπο, με τον οποίο θα καταβληθούν τα οφειλόμενα στον «Κολοσσό».
Άλλωστε ο «Τράι» δεν έχει λάβει χρήματα από το συμβόλαιό του την περασμένη περίοδο, ενώ μάλιστα υπάρχουν και κάποια χρωστούμενα από την περίοδο 2010/11.
Πάντως ο πρόεδρος της «Ένωσης» εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και στη συνάντηση με τον «Κολοσσό» του πρότεινε να αναλάβει την τεχνική
ηγεσία της ομάδας.
Ο «Τράι», ο οποίος αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι από την ενεργό δράση, πρόσφατα έδωσε εξετάσεις για το δίπλωμα του προπονητή, αλλά ακόμα δεν το έχει στα χέρια του.
Παρ’ όλα αυτά, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ βρίσκεται στις πρώτες επιλογές της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης για τη θέση του προπονητή, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν.
Από την πλευρά του ο Δέλλας φέρεται να βλέπει με διστακτικότητα αυτήν τη προοπτική και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.
Keywords
Τυχαία Θέματα