ΑΕΚ: Ο Κωστένογλου και οι άλλοι για τον πάγκο

10:47 22/5/2012 - Πηγή: 24wro
Το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ μπορεί να μην βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας στην ομάδα...
ωστόσο απασχολεί τη διοίκηση και τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Τις επόμενες ημέρες στην ΑΕΚ πρέπει να βρουν λύση για να καταφέρει η ΠΑΕ να εξασφαλίσει την αδειοδότηση σε Ελλάδα και Ευρώπη, ωστόσο γίνονται σκέψεις και για
τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Το θέμα του προπονητή είναι σημαντικό, καθώς πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα, ώστε να μπει σε μια σειρά ο προγραμματισμός. Η παραμονή του Νίκου Κωστένογλου παραμένει αμφίβολη, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να μην τον αποκλείει ως επιλογή. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ έχει άλλα τρία ονόματα στην… ατζέντα του για τη θέση του προπονητή. Ο πρώτος είναι ο… θαυματοποιός του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος φέτος απέδειξε πως με μικρό μπάτζετ μπορεί να απογειώσει μια ομάδα και να τα βάλει με τα μεγαθήρια στην Ευρώπη. Στη λίστα υπάρχει και ο Τιμούρ Κετσπάγια, αν και υπάρχουν πολλά αρνητικά σε αυτή την περίπτωση, όπως το «αλμυρό» κασέ του. Τέλος, στα υπόψη βρίσκεται και ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος δεν χρειάζεται συστάσεις, όμως υπάρχει το προσωπικό του πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να βρίσκεται μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα