Z.A.MΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: Νιώθω καλά στον Παναθηναϊκό

14:08 20/9/2012 - Πηγή: 24wro
Δεν μετανιώνει για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Μπουμσόνγκ...
Χαρούμενος που φορά και φέτος τη φανέλα του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Equipe».
Ο «Μπουμ» αποκάλυψε πως βρήκε «κλειστές πόρτες» το καλοκαίρι από τις γαλλικές ομάδες, ωστόσο τόνισε πως σε μία περίπτωση δεν μετάνιωσε που ανανέωσε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», λέγοντας πως νιώθει πολύ καλά
στην Ελλάδα.

«Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία. Είναι η χώρα μου και ό,τι και να γίνει, θα ήθελα να γυρίσω και να τελειώσω εκεί την καριέρα μου», δήλωσε αρχικά ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε πως βρήκε κλειστές πόρτες στη Γαλλία αυτό το καλοκαίρι, αποδίδοντάς το στην ηλικία του: «Στη Γαλλία, όταν είσαι κοντά στα 30, είναι λίγο περίπλοκα τα πράγματα».

Μπορεί στη χώρα του να μην βρήκε ομάδα ο «Μπουμ», ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έχει μετανιώσει που επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, παρά τις μειωμένες αποδοχές και τις καθυστερήσεις στις πληρωμές: «Είναι αλήθεια πως υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στις πληρωμές. Αυτό γίνεται εξαιτίας της κρίσης, αλλά ο Παναθηναϊκός ήθελε να με κρατήσει. Υπάρχει μία σχέση εμπιστοσύνης και χωρίς δισταγμό αποφάσισα να ανανεώσω αυτή την… περιπέτεια. Αναγκάστηκα να μειώσω τις αποδοχές μου, αλλά είναι μία ομάδα που κάνει εμένα και την οικογένειά μου να νιώθουμε καλά».

Στη συνέχεια, ο 33χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στο Europa League: «Την περασμένη σεζόν δεν αγωνιστήκαμε στο Europa League. Ωστόσο, φέτος θα συμμετέχουμε στη διοργάνωση, η οποία έχει γίνει πολύ δυνατή. Δείτε τη Μαρσέιγ και πολύ περισσότερο τη Λιόν, η οποία συμμετείχε για μία δεκαετία στο Champions League. Για μία νέα ομάδα, όπως η δική μας, θα βοηθήσει στους τομείς της εμπειρίας και της ωριμότητας. Είναι ένα μικρό Champions League», δήλωσε αρχικά, σχολιάζοντας μετά τον όμιλο των «πρασίνων»:

«Η φιλοδοξία μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Πρέπει να πιστέψουμε στις όποιες ελπίδες έχουμε. Η Τότεναμ είναι το φαβορί. Έχει ένα καλό σύνολο, αλλά όχι τόσο μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Αυτό μετράει, είδαμε τη Μάντσεστερ Σίτι την περσινή σεζόν, η οποία αποκλείστηκε γρήγορα από το Champions League. Είναι δύσκολα τα πράγματα στον όμιλο, αλλά αν τα πάμε καλά στα πρώτα παιχνίδια, τότε όλα είναι πιθανά».

Τέλος, μίλησε για την επιχείρηση που θα ανοίξει στο μέλλον και θα έχει να κάνει με τη μεγάλη του αγάπη, που είναι το ποδόσφαιρο: «Θα μείνω στο ποδόσφαιρο, ό,τι και να γίνει. Η επιχείρηση με τα 5x5 κάνει γι’ αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο, ενώ απευθύνεται και σε εκείνους που δουλεύουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας».

sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα