VIDEO: Οσκαρική μπαλιά για τον Brad Pitt

18:43 19/6/2011 - Πηγή: 24wro
Η νέα ταινία που πρωταγωνιστεί ο διάσημος ηθοποιός…
ίσως καταφέρει να του χαρίσει το χρυσό αγαλματάκι.Η τελευταία ταινία του Brad Pitt, «Το Δέντρο της Ζωής», μπορεί να κέρδισε το μεγάλο βραβείο στο Φεστιβάλ των Καννών, κριτικοί και κοινό όμως τη γιουχάρισαν για την υπερβολική της προσπάθεια να αναλύσει τη σημασία της ζωής, καταλήγοντας να είναι επιφανειακή και υπερβολικά κλισέ.


Η νέα
ταινία, ωστόσο, με πρωταγωνιστή τον πολύτεκνο ηθοποιό, φαίνεται πως διαθέτει όλα τα φόντα για να κερδίσει τις καρδιές κοινού και κριτικών, και, γιατί όχι, να του χαρίσει επιτέλους το Όσκαρ. Και ο τίτλος αυτής, «Moneyball».


Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Billy Bane, ενός παίκτη του baseball που ποτέ δεν εκτίμησε το ταλέντο του στο άθλημα, αξιοποίησε όμως ένα άλλο. Το μυαλό του. Χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα και την επιχειρηματικότητά που τον χαρακτήριζε, μαζί με μια ομάδα από αξιόπιστους βοηθούς, δημιούργησε στο Oakland μια ομάδα από παραμελημένους, αναξιοποίητους παίκτες του baseball που ποτέ κανείς δεν πίστεψε σε αυτούς, χτίζοντας το δικό του baseball franchise. Μια ιδέα που όχι μόνο λειτούργησε στην εντέλεια, αλλά και που απέκτησε χιλιάδες μιμητές.


Ο καθένας που έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με τον κινηματογράφο μπορεί να καταλάβει πως η λέξη «Όσκαρ» μυρίζει από το «based on a true story» του τρέιλερ, μιας και η Ακαδημία έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις εμπνευσμένες από τη ζωή ιστορίες. Με τον πανέξυπνο Aaron Sorkin («The Social Network») στη συγγραφή του σεναρίου, ωστόσο, και τον αδιαμφισβήτητα ταλαντούχο και γοητευτικό σε κάθε του ρόλο Pitt στο τιμόνι της ταινίας, πρόκειται για ένα φιλμ που αν μη τι άλλο όλοι θα δούμε. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

queen
Keywords
Αναζητήσεις
baliagia video
Τυχαία Θέματα