VIDEO: Ο βουλευτής Παναγιώταρος τραμπουκίζει και προπηλακίζει οδηγό από την ΠΓΔΜ για ένα αυτοκόλλητο!

14:31 30/5/2013 - Πηγή: 24wro
Ένα βίντεο που αναρτήθηκε προχθές στο Youtube απαθανατίζει τον χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο...
να ανεβαίνει πάνω σε βυτιοφόρο από την ΠΓΔΜ, να ξεκολλά σήμα με τα αρχικά ΜΚ, βρίζοντας, τραμπουκίζοντας και προπηλακίζοντας τον οδηγό.

Υποκαθιστώντας τις αρχές και εκτός κάθε νομιμότητας ελέγχει τον οδηγό από τα Σκόπια επειδή το όχημά του φέρει το αυτοκόλλητο σήμα με τα αρχικά
ΜΚ (Makedonia κατά τη Χρυσή Αυγή).

Αφού το αφαιρεί, το κολλάει με βία πάνω στο μέτωπο του φοβισμένου οδηγού. Παράλληλα τον βρίζει και τον απειλή ενώ στη συνέχεια τον ψεκάζει με σπρέι στο πρόσωπο.
Τον Ηλία Παναγιώταρο συνοδεύει ακόμη ένας χρυσαυγίτης ο οποίος βιντεοσκοπεί και παράλληλα βρίζει και απειλεί τον οδηγό. Εκείνος τρομαγμένος προσπαθεί να απομακρυνθεί αλλά οι δυο χρυσαυγίτες τον ακολουθούν. «Μην ξαναπατήσεις στην Ελλάδα» ακούγεται λίγο αργότερα να φωνάζει ο βουλευτής.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παραδέχεται τη συγκεκριμένη πράξη - διακρίνεται άλλωστε ξεκάθαρα στο επίμαχο βίντεο - διευκρινίζοντας πως είναι ένα περιστατικό που συνέβη προ ετών. Μάλιστα υποστηρίζει, στην επίσημη ιστοσελίδα της ακροδεξιάς οργάνωσης πως έπραξε το αυτονόητο, όταν συνάντησε ένα από τα σκοπιανά φορτηγά που μπαίνουν στη χώρα με τα διακριτικά ΜΚ. Επιπλέον φέρεται να δήλωσε στη zougla.gr πως θα το ξανάκανε με χαρά...tvxs.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα