VIDEO: Ο Σπανούλης επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος

18:05 14/9/2012 - Πηγή: 24wro
Στην Κωνσταντινούπολη για τα γυρίσματα του σποτ της Euroleague...
Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τα γυρίσματα διαφημιστικού σποτ της Euroleague και μίλησε για το πώς είναι να επιστρέφει στην πόλη όπου τον Μάιο ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.

Επιπλέον ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα προετοιμασία
της ομάδας και στους φετινούς στόχους της, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο μελλοντικής ενασχόλησής του με την… υποκριτική.

«Είναι πολύ όμορφα τα συναισθήματα. Περάσαμε πριν λίγους μήνες καταπληκτικές στιγμές εδώ. Ξαναφέραμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης, κάναμε όχι μόνο τους φιλάθλους μας, αλλά και πολλούς Έλληνες χαρούμενους, κυρίως με τον τρόπο που κερδίσαμε αυτό το τρόπαιο. Συναισθήματα που πάντα θα είναι χαραγμένα στο μυαλό μου», είπε ο διεθνής γκαρντ και πρόσθεσε για την προετοιμασία των Πειραιωτών και τους στόχους τους:

«Σχεδόν είναι η ίδια ομάδα με τις προσθήκες του Στράτου (Περπέρογλου) και του Δημήτρη (Μαυροειδή) και φυσικά του νέου κόουτς και του τεχνικού επιτελείου. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Πλέον όλοι μας περιμένουν, είμαστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης. Όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα παραπάνω και στο γήπεδο αλλά και στο μυαλό μας. Να έχουμε το ίδιο κίνητρο και την ίδια δίψα να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους και… προς Θεού δεν γίναμε από τη μία στιγμή στην άλλη ανίκητη ομάδα. Είναι σημαντικό που δουλεύουμε όλοι μαζί από την αρχή, προκειμένου να εμπεδώσουμε την φιλοσοφία του κόουτς. Σίγουρα έχουμε κρατήσει πράγματα από πέρυσι, αλλά έχει βάλει και στοιχεία της φιλοσοφίας του ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία. Να παίξουμε τα φιλικά παιχνίδια και να εμπεδώσουμε ακόμα καλύτερα το σύστημα του προπονητή μας ώστε να δούμε τι θα κρατήσουμε και τι όχι».

Όσο για το αν μετά το μπάσκετ θα ασχοληθεί με την… υποκριτική; «Προτιμώ να ασχοληθώ πάλι με το μπάσκετ. Μ’ αρέσει πολύ αυτό που κάνω. Το αγαπάω. Είναι όλη μου η ζωή. Θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό».

Δείτε το video με τον Βασίλη Σπανούλη
sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα