VIDEO: Κινηματογραφικές πρεμιέρες

14:00 3/1/2013 - Πηγή: 24wro
Οι ταινίες της εβδομάδας...
Με μόλις 3 ταινίες υποδεχόμαστε την πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του νέου έτους.

Αρχικά, έχουμε το «Ανάμεσα σε Δυο Κόσμους» που έκανε ντεμπούτο την Πρωτοχρονιά, και είναι μια ερωτική ιστορίας φαντασίας, σκηνοθετημένη από το Χουάν Ντιέγκο Σολάνας.

Επίσης, ξεκίνησε η προβολή δύο ευρωπαϊκών παραγωγών. Πρόκειται για την ρουμάνικη ταινία «Πίσω Από τους Λόφους» καθώς και το ισπανικό «The Impossible».

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν
την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους:

«Ανάμεσα σε Δυο Κόσμους»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Χουάν Ντιέγκο Σολάνας με τους: Κίρστεν Ντανστ, Τζιμ Στάρτζες, Τζέιν Χέιτμεγιερ

Ο Άνταμ και η Ίντεν ζουν σε δύο διαφορετικούς, αντίστροφης βαρύτητας κόσμους, οι οποίοι στέκονται –σαν «στερεός ουρανός»– ο ένας «πάνω» στον άλλον.

Ο απαγορευμένος παιδικός έρωτάς τους θα διακοπεί βίαια, αλλά λίγα χρόνια μετά θα βρεθούν να δουλεύουν μαζί στην ίδια εταιρεία.«Πίσω Από τους Λόφους»Ρουμάνικη ταινία, σκηνοθεσία Κριστιάν Μουντζίου με τους: Κοσμίνα Στράταν, Κριστίνα Φλουτούρ, Βαλέριου ΑντριούταΗ νεαρή Αλίνα επιστρέφει από τη Γερμανία στη Ρουμανία και τη φίλη της Βοϊτσίτα, η οποία όμως είναι τώρα καλόγρια σε ένα απομονωμένο ορθόδοξο μοναστήρι.«The Impossible»Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα με τους: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Ναόμι Γουότς, Τζέραλντιν Τσάπλιν, Τομ ΧόλαντΜια πενταμελής οικογένεια Βρετανών επισκέπτεται την Ταϊλάνδη τα Χριστούγεννα του 2004. Μετά το χτύπημα του φονικού τσουνάμι, η σοβαρά τραυματισμένη μητέρα και ο μεγαλύτερος γιος αναζητούν μέσα στο απόλυτο χάος τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.
newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα