VIDEO: Δολοφονική κροτίδα στην Κύπρο

11:53 22/10/2012 - Πηγή: 24wro
Στο μεγάλο ντέρμπι της Ανόρθωσης με την Ομόνοια, οι φίλοι του «τριφυλλιού» έριξαν κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο...
με τους Λαβόρδε και Παβίσεβιτς να τραυματίζονται και το διαιτητή της αναμέτρησης να διατάζει την προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού. Τεράστια νίκη για τους γηπεδούχους με 2-0.

Σε κάθε ντέρμπι στην Κύπρο εγκυμονεί πάντα ο φόβος για επεισόδια. Το συγκεκριμένο
φαινόμενο είναι αρκετά συχνό στα μεγάλα παιχνίδια της Μεγαλονήσου και αυτό αποδείχθηκε και στην αναμέτρηση της Ανόρθωσης με την Ομόνοια στην Αμμόχωστο.

Εκεί οι γηπεδούχοι έκαναν μεγάλη εμφάνιση επικρατώντας 2-0. Ο Σπαντάτσιο στο 5’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ. Στο 78’ οι φίλοι της Ομόνοιας έριξαν κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι Λαβόρδε και Παβίσεβιτς και ένα άτομο από το τεχνικό τιμ της ομάδας να οδηγείται στο νοσοκομείο. Έτσι το παιχνίδι διακόπηκε για 10 λεπτά για να ξεκινήσει ξανά.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 104’ καθώς υπήρξαν αρκετά λεπτά καθυστερήσεων. Στο 102’ ο Ρέζεκ μετά από λάθος στην άμυνα της Ομόνοιας έκανε το 2-0 με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία σπουδαία νίκη. Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Αλκή με πέναλτι του Καπιλότο επικράτησε 1-0 της Δόξας Κατωκοπιάς εκτός έδρας.

enimerwsi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα