VIDEO: N ΡΑΛΛΗ: Με έχει παρατήσει άντρας σε εστιατόριο

15:50 21/11/2012 - Πηγή: 24wro
Καλεσμένη στην εκπομπή ΟΛΑ ήταν η Νικολέττα Ράλλη το βράδυ της Τρίτης...
Η παρουσιάστρια δίχως κανένα δισταγμό μοιράστηκε με την παρέα του Θέμου Αναστασιάδη, αλλά και με το τηλεοπτικό κοινό, διάφορα ευτράπελα που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς στην προσωπική της ζωή.

Όπως εξομολογήθηκε της έχει τύχει να την παρατήσει ένας άντρας σε εστιατόριο μετά το γεύμα της και να αναγκαστεί να πληρώσει μόνη της το λογαριασμό. "Πάντα κάνω μία κίνηση να πληρώσω, δεν το θεωρώ και
δεδομένο πως ο άλλος θα το κάνει. Βέβαια έχει τύχει να πληρώσω. Είχε φύγει από εκεί που ήμασταν. Πήγε να πάρει εφημερίδα και εξαφανίστηκε.

Αναγκάστηκα να τα πληρώσω όλα εγώ. Μετά του έστειλα μήνυμα για να έρθει να με πάρει. Ήταν 120 ευρώ. Δεν ήταν βέβαια, καν σχέση. Ήταν "ξεκινάμε και βλέπουμε"", δήλωσε η Νικολέττα Ράλλη.

Επιπλέον μοιράστηκε και ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά που έχει ζήσει. "Παιδιά, είναι ένα παιδί που θέλει να γίνει δούλος μου. Μιλάει πάρα πολύ σοβαρά και μου έχει στείλει το βιογραφικό του με email. Δεν θέλει να τον πληρώνω, μόνο να κάνει ό,τι θέλω.

Με στεναχώρησε στην αρχή, γιατί νόμιζα πως θέλει κάποιος να κάνει χαβαλέ. Έχει, μάλιστα, κι άλλη δουλειά, αλλά θέλει να κάνει κι αυτό. Δεν αντιλαμβάνομαι ότι με φλερτάρει, γιατί μιλάει πολύ σοβαρά. Γενικά, εγώ τους τραβάω τους τρελούς".

Δείτε το βίντεο:

radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα