VIDEO: Lady Gaga: Βρε πως έχει στρογγυλέψει!

22:23 21/9/2012 - Πηγή: 24wro

Η Lady Gaga ακόμα μια φορά στο προσκήνιο, αυτή την φορά όμως για τα παραπανίσια κιλά της...
Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας και όχι μόνο είδαν με μεγάλη τους έκπληξη μια άλλη Gaga στο Amsterdam! Και αυτό γιατί η όλο εκπλήξεις τραγουδίστρια εμφανίστηκε με καμιά δεκαριά κιλά παραπάνω!

Μετά λοιπόν την συγκεκριμένη εμφάνισή δεν άργησαν να κυκλοφορούν φήμες περί εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας. Τη φήμη την ξεκίνησε η Kelly Osbourne,
κόρη του Ozzy Osbourne και παρουσιάστρια του show "Fashion Police". "Νομίζω πως είναι έγκυος! Αυτό φαίνεται από τις πρόσφατες επιλογές της σε ρούχα που καλύπτουν αρκετά την κοιλιά της, ενώ δεν βάφει πλέον τα μαλλιά της ξανθά, γιατί όταν είσαι εγκυος δεν μπορεις να κάνεις κάτι τέτοιο..." σχολίασε η Kelly Osbourne .

Η Lady Gaga ομολόγησε τι την οδήγησε στο να πάρει τα παραπανήσια αυτά κιλά, 11 για την ακρίβεια.

"Φταίει ο μπαμπάς μου που φτιάχνει τέλειες πίτσες και πεντανόστιμα σπαγγέτι" ομολογεί η 26χρονη τραγουδίστρια. Ο μπαμπάς της άνοιξε ιταλικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα η Gaga να το επισκέπτεται τακτικά:

"Λατρεύω να τρώω μακαρόνια και πίτσα. Είναι τόσο σοκαριστικά νόστιμα, αλλά κάθε φορά που πάω εκεί, παίρνω και από ένα κιλό! Με πιέζει να τρώω ο πατέρας μου!"

Πώς νιώθει η ίδια για τα 11 κιλά που έχει πάρει;

"Ειλικρινά δεν νιώθω καθόλου άσχημα. Άλλωστε συνεχώς βρίσκομαι σε αυστηρή δίαιτα".

madata.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα