VIDEO: Πήγε να μιμηθεί το σέξι χορό της Miley Cyrus και άρπαξε φωτιά !

00:30 7/9/2013 - Πηγή: 24wro
Πήραν φωτιά τα μπατζάκια της στην κυριολεξία! Η CaitlinHeller, πήρε ένα μάθημα μετά το πάθημα της και κατάλαβε ότι για να αρέσεις στο αγόρι σου αρκεί να...

είσαι ο εαυτός σου. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να μιμηθείς τη MileyCyrus, ειδικά εάν δεν έχεις την ανάλογη...εκπαίδευση !...

Η νεαρή κοπέλα ήθελε να γυρίσει ένα σέξι βίντεο για το αγόρι της, μιμούμενη το twerking (κούνημα γοφών) στην πολυσυζητημένη εμφάνιση της…Miley Cyrus στα πρόσφατα βραβεία του MTV (για το βίντεο και τα παραλειπόμενα της βραδιάς σας είχαμε γράψει εδώ)

Έτσι λοιπόν η Caitlin είχε στήσει το ανάλογο αισθησιακό σκηνικλο: Χαμήλωσε τα φώτα και άναψε τα κεράκια στο τραπέζι του δωματίου, προκειμένου να... δημιουργήσει ατμόσφαιρα. Σε κάποια φάση επιχείρησε να στηριχθεί ανάποδα στην πόρτα (έχοντας το κεφάλι προς τα κάτω και τα πόδια ψηλά), προκειμένου να…φαίνεται πιο εντυπωσιακό το…κούνημα των οπισθίων της.

Δεν είχε υπολογίσει όμως…τη μαμά, η οποία ανυποψίαστη άνοιξε την πόρτα με αποτέλεσμα η κοπέλα να προσγειωθεί στο τραπέζι με τα αναμένα κεριά. Δείτε τη συνέχεια στο σπαρταριστό βίντεο:

kamarinia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα