VIDEO: Απίστευτη φάρσα στην NSA: Έχασα το Email μου, μπορείτε να το βρείτε;

08:10 5/9/2013 - Πηγή: 24wro


Η NSA ,Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, βρέθηκε στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής, λόγω των...

αποκαλύψεων του Έντουαρντ Σνόουντεν για το δίκτυο παρακολουθήσεων.
Όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσε τα πυρά αναλυτών σε όλο τον κόσμο, ωστόσο η φάρσα που έστησε ο Ολλανδοϊρανός σκηνοθέτης, Bahram Sadeghi, είναι πραγματικά μοναδική.

Ο Sadeghi, τηλεφώνησε στην υπηρεσία και όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω βίντεο ενεπλάκη σε έναν γελοίο διάλογο
με εκπρόσωπο της NSA, σχετικά με το... χαμένο του Email, το οποίο έσβησε κατά λάθος!

Με πολύ σοβαρό ύφος, ο σκηνοθέτης, είπε στην άτυχη υπάλληλο ότι εφόσον η NSA κρατά αρχεία για όλο το διαδίκτυο και παρακολουθεί τα πάντα, ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει.

Μετά από ένα τρίλεπτο, ερωτήσεων και αμηχανίας, η υπάλληλος μεταφέρει το τηλεφώνημα σε κάποια ανώτερή της, η οποία κλείνει απότομα την κουβέντα.

"Κάποιος σας έκανε πλάκα, δεν κάνουμε τέτοια πράγματα", του είπε με περισπούδαστο ύφος, πριν τον κλείσει.

Μιλώντας στην Washington Post, ο σκηνοθέτης είπε ότι φυσικά δεν έχασε το Email του και ήταν απλώς ένα ψέμα για να κάνει πλάκα.

"Είχα φτιάξει σενάριο και το ακολούθησα. Ήξερα ότι δεν θα με βοηθήσουν, οπότε έπρεπε να έχω έξτρα πληροφορίες για να κρατήσω τη συζήτηση, όπως στο σημείο που λέω 'δεν σας είπα, είμαι από το Ιράν'. Πάντως εξεπλάγην όταν μου ζήτησαν να τους πω το Email και τον πάροχο. Όταν με ρώτησαν, σκέφτηκα ότι έπρεπε να τους δώσω τις πληροφορίες για να πετύχει η φάρσα", είπε χαρακτηριστικά.
ο Sadeghi είπε ακόμα στην WP, ότι οι φίλοι του διασκέδασαν με το βίντεο, ωστόσο ανησυχούν ότι η NSA θα τον παρακολουθεί στο εξής και ίσως να τον παρενοχλήσει στο μέλλον. Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα.

Ερωτηθείς για το τι "έκοψε" από το βίντεο, το οποίο έχει μονταριστεί, σημείωσε ότι άφησε έξω μόνο περιττά πράγματα ή σημεία που δεν ακούγονταν καθαρά.

Πάντως ο σκηνοθέτης, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επανέλθει με νέα φάρσα στην NSA, αλλά και να φτιάξει τραγούδι στο ρυθμό των Ghostbusters... "Who you gonna call? NSA!

news247.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα