Tο νέο αγώνισμα των Ολυμπιακών Αγώνων

19:25 7/8/2011 - Πηγή: 24wro
Για πρώτη φορά στο Λονδίνο, θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα…
της ποδηλασίας πίστας των Ολυμπιακών Αγώνων το όμνιουμ. Ουσίαστικά πρόκειται για ένα έξαθλο του ποδηλάτου, το οποίο περιλαμβάνει αγώνες αντοχής και ταχύτητας. Το ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο Αθήνας φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων
όμνιουμ, καθώς και το Κύπελλο πίστας ανδρών και γυναικών κι έτσι οι αγώνες αυτοί αποτέλεσαν ένα δυνατό τεστ για τους αθλητές και τις αθλήτριες, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων, που θα διεξαχθεί στη Μόσχα από τις 17 έως τις 21 Αυγούστου 2011.

Σε δηλώσεις του, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Καρυπίδης τόνισε: «Οι αγώνες ήταν πολύ δυνατοί και είδαμε πολλά νέα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Το μυστικό της επιτυχίας γι' αυτά τα νέα παιδιά είναι μόνο η δουλειά. Μόνο με σκληρή δουλειά θα φτάσουν σε υψηλό επίπεδο σε διεθνείς διοργανώσεις. Μπορούμε να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά, γιατί μετά από λίγα χρόνια, μερικά από αυτά θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα».

Ο έτερος ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Γεωργαλής είπε: «Για μας ήταν καλό που συναντήθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας, μέτρησαν τις δυνάμεις τους και οι ομοσπονδιακοί προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματα, όχι μόνο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που ακολουθεί, αλλά βλέποντας και κάποιους ελπιδοφόρους αθλητές μέσα από μια πολύ καλή φουρνιά εφήβων, στοχεύοντας στους Ολυμπιακούς του 2016».
Keywords
Τυχαία Θέματα