Tι συνδέει τον Ομπάμα με τον Μπέκαμ;

19:33 23/7/2012 - Πηγή: 24wro

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, προσπαθεί να είναι πάντα στο...
πνεύμα της εποχής, και όπως πολλοί άλλοι πολιτικοί πριν από αυτόν, διατηρεί στενές επαφές με σταρ του Χόλυγουντ και των ΜΜΕ, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι επαφές του μαζί τους, του χαρίζουν δημοτικότητα και λάμψη.

Μια φιλία που έχει αναπτυχθεί εδώ και λίγο καιρό είναι αυτή ανάμεσα στον Πρόεδρο και τον σταρ
των γηπέδων και των φωτογραφήσεων , Ντέϊβιντ Μπέκχαμ, και πλέον έρχονται ακόμα πιο κοντά, εφόσον ο Πρόεδρος θα φοράει εσώρουχα του Μπέκχαμ. Όχι, δεν κάνει περικοπές ο πρόεδρος και δέχεται δανεικά, απλά ο άσσος τον γηπέδων του έστειλε πενήντα εφαρμοστά μποξεράκια, από την σειρά που ο ίδιος σχεδιάζει. Ο Μπέκχαμ δώρισε τα εσώρουχα στον Ομπάμα, όταν πληροφορήθηκε ότι ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία, είναι φαν των εν λόγο εσωρούχων τα οποία πωλούνται στα καταστήματα H&M.

Η φιλία αναπτύχθηκε τον Μάιο όταν ο διεθνής άσσος των γηπέδων επισκέφτηκε τον Λευκό Οίκο με την ομάδα του Los Angeles Galaxy. Τότε ο πρόεδρος είχε κάνει πλάκα με τον Ντέϊβιντ και τον πείραζε για τις σέξι διαφημίσεις που έχει κάνει. Μάλιστα είχε πει χαρακτηριστικά, «είναι σπάνιο ένας άντρας ο οποίος θεωρείτε ο σκληρός των γηπέδων, να σχεδιάζει και δικά του εσώρουχα». Με τη σειρά του ο Μπέκαμ υποσχέθηκε να στείλει τα εσώρουχα, εφόσον και η σύζυγος του Ομπάμα, Μισέλ, επέμενε ότι θα φροντίζει να τα φοράει ο πρόεδρος.

Κι έτσι αν μέχρι σήμερα απορούσατε αν ο πλανητάρχης φοράει σλιπ ή μποξεράκι, η απορία σας πιστεύω, λύθηκε.

Να αναφέρουμε ότι ο Μπέκαμ θα λάμψει δια της απουσίας του στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, εφόσον δεν τον επέλεξαν να είναι στην ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα