Tι έχει να πει ο Paolo Coelho για το… SEX;

10:10 1/11/2013 - Πηγή: 24wro


Όταν είμαστε υπερβολικά γενναιόδωροι στην σεξουαλική πράξη, και η βασική μας έγνοια είναι η απόλαυση του συντρόφου μας, τότε η...

προσωπική μας απόλαυση μειώνεται ή ακόμα και χάνεται.

Όταν, όμως, είμαστε ικανοί να προσφέρουμε αλλά και να λάβουμε με την ίδια ένταση, τότε ναι μεν το σώμα μας βρίσκεται σε επαγρύπνηση, όπως οι χορδές ενός τόξου, αλλά ο νους μας χαλαρώνει. Ο εγκέφαλός μας έτσι παύει να έχει τα ηνία… Το ένστικτο είναι ο μόνος μας οδηγός.

To σώμα και η ψυχή συναντώνται, και η Ιερή Ενέργεια γεμίζει όχι μόνο εκείνα τα μέρη που οι άνθρωποι συνηθίζουν να θεωρούν ερωτογενή, αλλά κάθε σπιθαμή του σώματος, και τότε αναδύεται ένα φως που έχει διαφορετικό χρώμα.

Δυο ποτάμια ενώνονται και γίνονται ένα. Κάθε τι το πνευματικό εμφανίζεται στον ορατό κόσμο, και κάθε τι ορατό μεταμορφώνεται σε πνευματικό.

Τα πάντα επιτρέπονται, εάν κάποιος τα αποδέχεται.

Μερικές φορές η αγάπη κουράζεται από τις χλιαρές συζητήσεις. Γι αυτό, λοιπόν, αφήστε την να εκδηλωθεί στο πραγματικό της μεγαλείο, σαν το ήλιο που καίει και καταστρέφει δάση ολόκληρα με τους ανέμους του.

Aν ένας από τους εραστές αφεθεί ολοκληρωτικά, τότε και ο άλλος θα κάνει το ίδιο, γιατί η ντροπή θα αντικατασταθεί από την περιέργεια, και η περιέργεια μας ωθεί να ανακαλύψουμε καινούρια πράγματα που ποτέ πριν δεν είχαμε φανταστεί!

heraklion1.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα