Tα 10 πιο θανατηφόρα κορμιά στην Ελλάδα

12:17 3/8/2011 - Πηγή: 24wro
Η μαμά φύση και οι πλαστικοί χειρούργοι στα πέριξ της πλατείας Κολωνακίου… δεν αρκούν για να σε κρατήσουν στην δημοσίοτητα, ελληνίδα celebrity. Χρειάζεται να ιδρώσεις επί ώρες σε διαδρόμους, πιλάτες και χοτ yoga για να μας κάνεις να σε αποθεώσουμε. Όπως ακριβώς έχουν κάνει οι παρακάτω.



Νο 10, Βίκυ Χατζηβασιλείου

Δεν βλέπουμε την εκπομπή της. Δεν διαβάζουμε τα βιβλία -συμβουλών για υγειινή διατροφή- της. Και σίγουρα δεν συχνάζουμε στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους. Όμως, το καλοκαίρι, όλο αυτό αλλάζει.

Εκείνη αρχίζει να παίρνει σβάρνα όλα τα celebrity τουρνούα beach volley ανά την επικράτεια. Και εμείς, χειροκροτούμε το εργόχειρο που αποτελεί το κορμί της.

Πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα καλούδια, συμπεριλαμβανομένου κοιλιακών, γλουτών και γυμνασμένων ποδιών. Από το χειμώνα, θα είμαστε και πάλι δυο ξένοι.

No 9, Ναταλία Δραγούμη

Το παρελθόν της ως αθλήτρια στίβου της έχει αφήσει εξαιρετική κληρονομιά, την οποία όλοι είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε από την συμμετοχή στο φετινό Dancing with the Stars.

Ειδικά οι κοιλιακοί της, έχουν κάνει πολλές -συνομιληκές της- επώνυμες να χάσουν τον ύπνο τους.

Δικαίως.

No 8, Όλγα Φαρμάκη

Τόσο όσο. Αυτή είναι η αντιμετώπιση της Όλγας σχετικά με την γυμναστική.

Το αποτέλεσμα; Ένα κορμί που διαθέτει μυικό τόνο, χωρίς να βγάζει μάτι. Και το οποίο λαχταράς να δεις γυμνό.

Άλλωστε, όπως γνωρίζει και η ίδια, γυμνή αγγίζει την τελειότητα.

Σαν να βλέπεις ένα αθώο ελάφι να ξεπροβάλλει μέσα από το δάσος. Ναι, ακούγεται γραφικό. Αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

No 7, Αγγελική Ηλιάδη

Οι κοιλιακοί κόποις κτώνται. Ειδικά όταν είσαι μάνα και άνω των 30 κάτι, όπως η Αγγελική Ηλιάδη.

Όμως μετά, όταν έχεις χτυπήσεις 1-2 χρόνια με personal trainer, μπορείς με ευκολία να τους βγάζεις έξω βόλτα στο Dancing with the stars και να αφήνεις τους φαρμακόγλωσσους να επιμένουν ότι τους έφτιαξες μέσω πλαστικού χειρούργου (κάτι που πρακτικά δεν γίνεται).

Μέση δαχτυλίδι, ψηλά γυμνασμένα πόδια και ένα μπούστο έτοιμο να εκραγεί, συμπληρώνουν την εικόνα της δικής μας Jessica Rabbit.

Νο 6, Έφη Κυριάκ
Keywords
Τυχαία Θέματα