TBL: Στους τελικούς η «Γαλατά»!

08:50 1/6/2011 - Πηγή: 24wro
Τη νίκη με την οποία θα σφραγίσει το εισιτήριό της για τους τελικούς της φετινής TBL...
θα επιδιώξει η Γαλατασαράι, φιλοξενώντας στον τέταρτο – και κατά πάσα πιθανότητα – τελευταίο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς τη Μπάνβιτ.


Με «προίκα» το «μπρέικ» που πέτυχε με το «καλημέρα» του ζευγαριού, η ομάδα του Οκτάι Μαχμούτι θέλει να αποδείξει πως είναι ομάδα των πλέι οφ και να πάει από το βράδυ της Τετάρτης στους τελικούς, στους οποίους περιμένει ήδη το αντίπαλο δέος που λέγεται «Φενέρ».


ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΠΑΝΒΙΤ

Βρέθηκε να προηγείται με διαφορά
ασφαλείας (27-15) από το πρώτο δεκάλεπτο του τρίτου αγώνα που διεξήχθη την περασμένη Δευτέρα και πήρε εκ νέου «κεφάλι» στη σειρά με τη Μπάνβιτ επικρατώντας τελικά με 73-61, αποτέλεσμα που την οδηγάει σε «ματς μπολ» στο παιχνίδι που ακολουθεί. Το «Αμπντί Ιπεκτσί» απέδειξε για πολλοστή φορά πόσο πιστός της σύμμαχος είναι στα πραγματικά σημαντικά ματς και η «Γαλατά» είναι έτοιμη για να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τους τελικούς της TBL. Ο σμολ φόργουορντ Σούμπερτ σημείωσε 22 πόντους και ήταν ο κορυφαίος της στο συγκεκριμένο παιχνίδι, άξιος συμπαραστάτης του ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ Τζέρι Τζόνσον, ο οποίος πρόσθεσε άλλους 16.


Με την «πλάτη στον τοίχο» είναι από την άλλη μεριά η Μπάνβιτ, η οποία δείχνει πως το «μέταλλό» της δεν αντέχει σε μια «καυτή» ατμόσφαιρα όπως αυτή του «Αμπντί Ιπεκτσί», στο οποίο γνώρισε τη δεύτερη φετινή της ήττα την περασμένη Δευτέρα, μετά από αυτήν της κανονικής περιόδου. Καλείται να απαντήσει στο εύκολο «μπρέικ» της «Γαλατά» στον πρώτο αγώνα και να πάει τη σειρά σε πέμπτο ματς μπροστά στο κοινό της. «Βαρόμετρο» η απόδοση του Αμερικανού γκαρντ Κιθ Σίμονς, αλλά και αυτή του σμολ φόργουορντ Τσαρλς Ντέιβις, σε αυτούς εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι φιλοξενούμενοι για παράταση του φετινού «ταξιδιού».


Στο… ψαχνό!

Νίκη με διψήφια διαφορά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν θα χαριστούν στη Μπάνβιτ, αφού ξέρουν πως αν δεν τελειώσουν τη σειρά από το βράδυ της Τετάρτης, τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα στο πέμπτο παιχνίδι στην έδρα της αντιπάλου!

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα