Super League: Ο Τσιώλης κόντρα στην… πρώην

13:55 10/4/2011 - Πηγή: 24wro
Δύο στροφές απέμειναν πριν πέσει η αυλαία στην Superleague και το ενδιαφέρον εστιάζεται...
στην ουρά και στις ομάδες που θα παίξουν στα πλέι-οφ.

Το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό Βόλου θα κρίνει εν πολλοίς την ομάδα που θα συμμετάσχει  στα πλέι-οφ, με τον προπονητή των «κιτρίνων» Σάκη Τσιώλη να αντιμετωπίζει
την πρώην ομάδα του. Ενδιαφέρον για την «μάχη» της αποφυγής του υποβιβασμού, παρουσιάζουν τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, Λάρισα-ΑΕΚ και Κέρκυρα-Εργοτέλης, ενώ και ο Ατρόμητος ψάχνει βαθμούς κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Α’ γύρος: Ολυμπιακός Βόλου- Άρης 1-1

Άρης: Αν και έπαιζε με 10 παίκτες και ο Αστέρας έχασε και πέναλτι στο τέλος, ο Άρης πήρε σπουδαίο διπλό (2-1) και κυνηγάει τα πλέι-οφ. Τρίτη σερί νίκη για τους «κίτρινους» με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο. «Τελικός» το σημερινό παιχνίδι στο κατάμεστο «Βικελίδης» κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Εκτός οι μέσοι Φατί (21/1) και Τόχα (23 συμμ.) όπως και ο τιμωρημένος Καστίγιο (9/2). Παραμένουν τραυματίες ο τερματοφύλακας Σηφάκης (22 συμμ.) και ο μέσος Πρίττας (15 συμμ.), ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Τσόλης αν θα χρησιμοποιήσει τον Κόκε.

Ολυμπιακός Βόλου: Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Βόλου, αυτή την φορά με 3-0 κόντρα στην Ξάνθη και χρειάζεται έναν βαθμό για να «κλειδώσει» την συμμετοχή στα πλέι-οφ. Πολλά τα προβλήματα για την ομάδα του Κατσαβάκη, κυρίως στα μετόπισθεν. Εκτός οι αμυντικοί Σανκαρέ (25/3), Σέλεζι (22 συμμ.), Ντολεζάι (20/3) και Ζαραδούκας (24 συμμ.) που είναι τιμωρημένοι, ενώ τραυματίες είναι οι μέσος Μόνχε (21/3) και Αλβάρεζ (21/3).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Α’ γύρος: Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1

Ατρόμητος: Χωρίς νίκη εννέα αγωνιστικές έχει μείνει ο Ατρόμητος, που έχασε 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη να τονίζει: «Mην περιμένουμε να μας σώσουν άλλοι». Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη η ομάδα του Περιστερίου, που την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Καβάλα. Στην αποστολή ο τερματοφύλακας Μιχαηλίδης, καθώς και ο επιθετικός Καραλής. Εκτός ο Σαγκανόφκσι και οι τιμωρημένοι Ολιβέιρα (αμυντ. 26 συμμ.) και ο μέσος Σαρμιέντο (20/2).

Ολυμπιακός: Επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Καβάλας, κάνοντας το 14/14 στο σπίτι του ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Πλέον στόχος στο Περιστέρι είναι το δέκατο φετινό «διπλό», με τον Βαλβέρδε να ζητάει σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές του. Με αρκετές αλλαγές πάντως θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» καθώς ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές  με λίγα ή καθόλου λεπτά συμμετοχής. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Αβράαμ Παπαδόπουλος (αμυντ. 25 συμμ.), ο Αριέλ Ιμπαγάσα (23 συμμ.), ο τραυματίας Ζαϊρί και ο ανέτοιμος Πάντελιτς. Εκτός αποστολής έμεινε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ

Α’ γύρος: ΠΑΟΚ-Ηρακλής 1-0

Ηρακλής: Ήττα 1-0 από τον Εργοτέλη για τον «Γηραιό» που βρίσκεται στο +5 από τις θέσεις του υποβιβασ
Keywords
Τυχαία Θέματα