S.LEAL: Δεν φταίω εγώ για το διαζύγιο Demi Moore - Ashton Kutcher

18:26 25/11/2011 - Πηγή: 24wro
Επιμένει η Sara Leal ότι παρόλο που κοιμήθηκε… με τον άντρα της Moore δεν ήταν αυτή η αιτία του χωρισμού τους. Προφανώς είχαν προβλήματα πολύ νωρίτερα, απεφάνθη. Έχει κάνει έρωτα με τον Aston Kutcher την παραμονή της 6ης επετείου γάμου του με την Demi Moore, έχει ήδη πουλήσει στα περιοδικά την περιπέτειά της και τώρα το 22 ετών partygirl (επάγγελμα) από το Τέξας, που της άρεσε η δημοσιότητα, ξαναβγήκε να δηλώσει το βαρύγδουπο: Δεν φταίω εγώ!
"Μπορεί να
ήμουν ένα one night stand, αλλά το τέλος της σχέσης τους ερχόταν πολύ καιρό πριν εμείς οι δύο συναντηθούμε. Σίγουρα είχαν προβλήματα στη σχέση τους". Δηλώνει ακόμα ότι δεν του κρατάει κακία που της είπε ότι είχαν ήδη χωρίσει. Επίσης, άμα θέλετε να ξέρετε, δεν επιθυμεί να τον ρωτήσει που θα πάει αυτή η σχέση τους.
Εκτός από τη Leal, διάσημη έγινε και η μπανιέρα του ξενοδοχείου Hard Rock Hotel στο San Diego, όπου συνέβη το ανεπανόρθωτο.

Ακόμα πιο διάσημη από τη μπανιέρα έγινε και η κολλητή της Leal, Marta Borzuchowski, η οποία αν και είχε τη χαρά να φιληθεί με τον kutcer τελικά δεν έμεινε το βράδι.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι Happy Days του χολιγουντιανού ζευγαριού ARE OVER...
Keywords
Τυχαία Θέματα