PREGAME: Λοκομοτίβ-ΑΕΚ

19:02 20/10/2011 - Πηγή: 24wro
Δεκατρία χρόνια μετά την τραυματική εμπειρία με τη Λοκομοτίβ, η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια της εκδίκησης…



Λίγες μέρες, όμως, μετά την ενθαρρυντική εμφάνιση με τον Ολυμπιακό έχει πολλούς λόγους (έστω και «μισή») να μείνει όρθια στην παγωμένη Μόσχα.

Η βαθμολογία του 12ου ομίλου (2 αγ.)


1) Άντερλεχτ 6 (6-1)
2) Λοκομοτίβ Μόσχας
3 (2-3)
3) Στουρμ Γκρατς 3 (3-3)
4) ΑΕΚ 0 (2-6)


Οι Ρώσοι ηττήθηκαν μέσα στη Μόσχα την προηγούμενη αγωνιστική απ' την Άντερλεχτ (1-2), ωστόσο το "διπλό" που είχαν κάνει στην πρεμιέρα επί της Στουρμ (0-2) τους κρατά ισόβαθμους στη δεύτερη θέση με τους Αυστριακούς.


Ενθαρρυντικό, πάντως, για την "Ένωση" ότι ο Κουσέιρο έχει κρατήσει στον πάγκο τον Καϊσέδο (απ' τους ποιοτικότερους παίκτες της Λοκομοτίβ).
Η "Ένωση", λοιπόν, έχει ταξιδέψει στη Μόσχα χωρίς τους τραυματίες Γκούντγιονσεν-Γεωργέα, τους τιμωρημένους Μάκο-Δέλλα και τον Λυμπερόπουλο -που προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.
Έτσι, στο 4-3-3 (που ήταν αναμενόμενο να διατηρηθεί) κάτω απ' τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς και Κοντοές. Σε ρόλο "σκούπας" στα χαφ θα ξεκινήσει ο Γκέντσογλου, μπροστά του οι Βάργκας-Κάρλος και στην τριάδα της επίθεσης οι Λαγός (αριστερά), Μπερνς (δεξιά) και Μπέλεκ (κορυφή).


Την ίδια ώρα, ο Ζοσέ Κουσέιρο θα ξεκινήσει με τους εξής για τη Λοκομοτίβ:
Γκιγιέρμε, Θαπατέρ, Μπούρλακ, Γκλουσάκοφ, Ίμπρισιτς, Σίτσεφ, Ιγκνατίεφ, Ντα Κόστα, Σίσκιν, Γιανμπάεφ, Μαϊκόν


Keywords
Τυχαία Θέματα