OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βλέπει έξοδο ο Μαθία

21:00 12/8/2011 - Πηγή: 24wro
Σε εξαιρετικά δεινή θέση βρίσκεται ο Εντουάρντο Μαθία
πλέον στον Ολυμπιακό και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οδεύουμε προς διαζύγιο μετά από συμβίωση μόλις τεσσάρων μηνών.


Αβέβαιο μοιάζει στον Ολυμπιακό το μέλλον του Εντουάρντο Μαθία. Ο Ισπανός πρώην αρχισκάουτερ της Λίβερπουλ ήρθε τον περασμένο Απρίλιο στον Πειραιά
με τις καλύτερες συστάσεις να τον συνοδεύουν, κυρίως λόγω των διασυνδέσεων που είχε σ' ολόκληρη την Ευρώπη και η αλήθεια είναι ότι πολλοί πίστεψαν ότι θα πρόσφερε ουσιαστικές βοήθειες τόσο στις μεταγραφές, όσο κυρίως στο θέμα των αποδεσμεύσεων.


Ο Μαθία, ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου δεν μπόρεσε να προσφέρει σε σημαντικούς τομείς, για τον οποίο τον πίστεψε ο ιδιοκτήτης του Θρύλου Βαγγέλης Μαρινάκης, παραδίδοντάς του την νευραλγική θέση του τενχιού διευθυντή!


Ο 37χρονος τεχνικός διευθυντής δεν κατάφερε να βοηθήσει σε τίποτα από τα δύο παραπάνω, ενώ παρότι Ισπανός δεν βρήκε κατάλληλη χημεία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.


Στον Μαθία καταλογίζουν το γεγονός ότι δεν πρόσφερε τίποτα τόσο στο θέμα των αποδεσμεύσεων, αφού έφτασε Αύγουστος, μέχρι να δούμε τους πρώτους «κομμένους» παίκτες, που δεν υπολογίζονταν από τον Βαλβέρδε να καταλήγουν σε άλλες ομάδες (Μήτρογλου σε Ατρόμητο, Ντάρμπισιρ σε Νότιγχαμ Φόρεστ, Γιάννης Παπαδόπουλος σε Δυναμό Δρέσδης).


Παρότι ο Μαθία είχε εργαστεί χρόνια στην Αγγλία, τη συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ την έκλεισε ο ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος.


Όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν βοήθησε σε καμία περίπτωση στο ευαίσθητο «κομμάτι» των μεταγραφών...


Με μοναδική εξαίρεση την μεταγραφική υπόθεση του Φράνκο Κοστάντσο...


Με βάση όλα τα τα παραπάνω, το συμπέρασμα, που προκύπτει, είναι ότι ο Μαθία βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αφού γνωρίζει έντονα την αμφισβήτηση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα.


Με άμεση συνέπεια, ο Μαθία να έχει μπει στο «ψυγείο», αφού δεν τον εμπιστεύεται κανείς και το μέλλον του στον Ολυμπιακό να μοιάζει πιο σκοτεινό από ποτέ...
Keywords
Τυχαία Θέματα