OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το σενάριο για ελληνικό δίδυμο

18:50 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Στον Ολυμπιακό σκέφτονται όλα τα ενδεχόμενα για την θέση των τερματοφυλάκων… Ένα απ' αυτά είναι να στραφούν σε ελληνικού δίδυμο με τους Μιχάλη Σηφάκη και Δημήτρη Ελευθερόπουλο να είναι τα φαβορί. Το RedPlanet.gr αναλύει...
Ο Θρύλος "πονάει" σε συγκεκριμένες θέσεις και μία απ΄ αυτές είναι του τερματοφύλακα με τους ερυθρόλευκους να θέλουν δύο πορτιέρο για να καλύψουν τα κενά που άφησαν οι Αντώνης Νικοπολίδης και Ούρκο Πάρντο.
Σημαντικό
ρόλο στην τελική επιλογή αναμένεται να καθορίσει και η άποψη του προπονητή τερματοφυλάκων, Αλέκου Ράντου, ο οποίος γνωρίζει τους εγχώριους στόχους και θα συνεργαστεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου να γίνει το καλύτερο δυνατό για τον... άσσο.

Είναι γεγονός πως, οι Πειραιώτες δεν περίμεναν από τον Ούρκο Πάρντο να ζητήσει αυτά τα χρήματα και υπολόγιζαν πως θα πήγαιναν για έναν πορτιέρο ενόψει της νέας περιόδου. Μετά, όμως, από τις εξελίξεις με τον Βέλγο με ισπανικές ρίζες γκολκίπερ πρέπει να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους ψάχνοντας στην αγορά για δύο ικανούς τερματοφύλακες.

Μία από τις σκέψεις που υπάρχουν είναι ο Θρύλος να κινηθεί για την απόκτηση δύο γκολκίπερ από την Super League και μάλιστα Ελλήνων. Ο πρώτος είναι ο Μιχάλης Σηφάκης και ο δεύτερος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Πρόκειται για μία επιλογή που έχει τα θετικά της, αλλά και τα αρνητικά της. Ωστόσο, το προς τα που θα γείρει στο τέλος η ζυγαριά θα κριθεί από τους καθ' όλα αρμόδιους στον Ολυμπιακό. Το RedPlanet.gr θα επιχειρήσει να σας παρουσιάσει και τις δύο όψεις του νομίσματος.

Γνώστες του Θρύλου

Πάντα μία μεταγραφή είναι "λαχείο", η οποία άλλοτε θα βγει και άλλοτε πάλι όχι. Ειδικά αν ποδοσφαιριστής έρχεται από ένα ξένο πρωτάθλημα, τότε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα για εκείνον. Παράλληλα, θα πρέπει να δούμε το κατά πόσο μπορούν να αποκτήσουν καλή χημεία με την ομάδα, με τους τερματοφύλακες, όμως, να έχουν σαφώς πιο εύκολο έργο, καθώς το μόνο που χρειάζονται είναι να μπορούν να συνεννοηθούν με τους αμυντικούς και να μπορούν να τους κατευθύνουν. Στην περίπτωση, λοιπόν των Σηφάκη και Ελευθερόπουλο, όλα τα παραπάνω διαγράφονται, καθώς όχι μόνο είναι γνώστες της Super League, αλλά και του Ολυμπιακού με ό,τι συνεπάγεται αυτό.      

Προσιτές, οικονομικά λύσεις  

Ο Ολυμπιακός εφόσον ψαχτεί στην ξένη αγορά για να πάρει καλό τερματοφύλακα θα πρέπει να δαπανήσει αρκετά χρήματα, καθώς ελάχιστοι είναι οι ικανοί που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Με δεδομένο ότι, ο Θρύλος θέλει τουλάχιστον δύο παίκτες στον άξονα είναι πολύ πιθανό να προτιμήσει να ρίξει περισσότερα χρήματα για τα χαφ, έτσι ώστε, να δημιουργήσει έναν "εγκέφαλο" αξιώσεων, ο οποίος θα μπορεί να κάνει την διαφορά. Έτσι για ακόμη ένα λόγο, οι Σηφάκης και Ελευθερόπουλος θα ταίριαζαν γάντι για τους Πειραιώτες.

Θα αυξηθεί τον ελληνικό στοιχείο

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Ευάγγελος Μαρινάκης ουδέποτε έκρυψε την επιθυμία του να αυξηθεί ο αριθμός των Ελλήνω
Keywords
Τυχαία Θέματα