OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ψάχνει το μπαμ

07:36 8/8/2011 - Πηγή: 24wro
Τον παίκτη που θα πάρει τη φανέλα του βασικού αμυντικού μέσου στο σπίτι του ψάχνουν στον Ολυμπιακό…
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σε πρώτο πλάνο τον Βάλτερ Γκαργκάνο της Νάπολι, αναζητώντας παράλληλα λύσεις από το… πάνω ράφι με παίκτες που θα αποτελέσουν μεταγραφική «βόμβα».

Ο Ουρουγουανός χαφ φέρεται να έχει ζητήσει από τη Νάπολι να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του, σε περίπτωση που χρειαστεί, για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού την
επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν το 1.1 εκατομμύριο ευρώ. Η απόκτηση του Γκαργκάνο συζητείται μόνο ως δανεικού, αφού η τιμή του είναι αρκετά «αλμυρή», αν και θα μπει υψηλή οψιόν αγοράς του, σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία.

Βέβαια, ο μέσος των «παρτενοπέι» δεν είναι ο μοναδικός στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδος, αφού υπάρχουν κι άλλες λύσεις και μάλιστα από ιταλικό πρωτάθλημα, όπως ο Τισόνε της Σαμπντόρια, ο Καρμόνα της Αταλάντα και ο Μουντιγκάι της Μπολόνια. Μάλιστα οι Πειραιώτες έχουν ψάξει και την περίπτωση να κάνουν το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ», ειδικά από τη στιγμή που προτάθηκε και πάλι ο Μουντάρι της Ίντερ. Από την άλλη πλευρά, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει η ανατροπή της τελευταίας στιγμής και να γίνει νέα κίνηση για τον Κάρλος Σάντσες. Η Βαλενσιέν δεν έχει πουλήσει ακόμα τον Κολομβιανό μέσο και υπό τον φόβο να χαθεί χωρίς χρηματικά ανταλλάγματα, από της στιγμή που λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι (έχει το δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει από τον Ιανουάριο), μπορεί να προσεγγίσει τον Ολυμπιακό για να δει αν ακόμα ενδιαφέρεται.

Στα γραφεία των «ερυθρόλευκων» έχει φτάσει εδώ και μερικές ημέρες φαξ που προτείνει τον Γεμπντά, ο οποίος φεύγει από την Μπενφίκα. Με δηλώσεις στην Αλγερία, ο αδερφός του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας, λέγοντας: «Υπάρχει επικοινωνία με τον Ολυμπιακό, αλλά σε πρώιμο στάδιο. Ο αδερφός μου βλέπει με πολύ καλό μάτι ενδεχόμενη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και έχει μία φανταστική έδρα την οποία είχε γνωρίσει καλά σε εκείνη τη βαριά ήττα της Μπενφίκα από τους Έλληνες με 5-1. Θα ήταν καλό να βρεθεί ξανά με τον Τζεμπούρ.

Δεν έχω καμία επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ούτε πρόταση. Ο Ολυμπιακός είναι ενδιαφέρουσα προοπτική, είναι μεγάλη ομάδα, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συζητάμε με οκτώ ομάδες και η Μπενφίκα θέλει 3,5 εκατομμύρια για να τον δώσει».

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκεται στην Ισπανία για να έρθει σε επικοινωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ασουνσάο ο οποίος παραχωρείται, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ. Επίσης, ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζονται είναι ο Εμβουεμπά της Λοριάν, ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση στη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ντούμπια της Ρεν, ο Κάλστρομ της Λιόν και ο Μπράμα της Τβέντε, ενώ στα υπ’όψιν βρίσκεται πάντα και ο Ανάν της Σάλκε.
<
Keywords
Τυχαία Θέματα