OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προς δανεισμό ο Κατάι!

20:45 17/8/2011 - Πηγή: 24wro
Με αφορμή τις μέχρι τώρα επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού…
Ερνέστο Βαλβέρδε, όλες οι συνιστώσες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Αλεξάνταρ Κατάι θα παραχωρηθεί δανεικός για αποκόμιση εμπειριών.


Σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας θα συνεχίσει – σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις – την καριέρα του ο Αλεξάνταρ Κατάι. Ο 23χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός, ο οποίος στα μέχρι τώρα φιλικά του Ολυμπιακού
είχε θετική παρουσία με αποκορύφωμα την εκπληκτική του εμφάνιση στο φιλικό με την Χέρενφεν, που συνοδεύτηκε με δύο πανέμορφα σε εκτέλεση τέρματα πιθανότατα θα παραχωρηθεί δανεικός.


Ο Κατάι απέδειξε ότι είναι ένα ταλέντο, που εξελίσσεται και ότι μπορεί να πετύχει πολλά, εφόσον αποκτήσει χρήσιμες εμπειρίες, που θα του φανούν πολύτιμες για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.


Το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει δείξει την τόλμη που χρειάζεται για τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού, κάτι που μπορεί να αποκτήσει μόνο με τη συμμετοχή του σε συνεχόμενα παιχνίδια, οδηγεί τον προπονητή του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε στη απόφαση δανεισμού του σε μια ομάδα όπου θα πάρει τον αναγκαίο χρόνο συμμετοχής.
Keywords
Τυχαία Θέματα