OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοβάσεβιτς και στο βάθος Μοντάλι

13:16 7/9/2011 - Πηγή: 24wro
Το ρόλο του τεχνικού διευθυντή αναμένεται να αναλάβει αποκλειστικά…
ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μετά την απομάκρυνση του Εντουάρντο Μαθία από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν αποκλείεται να επανέλθει το όνομα του Τζιαν Πάολο Μοντάλι.

Τον Ιταλό είχε προσεγγίσει πέρσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά δεν μπορούσε να φύγει τότε από τη Ρόμα, ωστόσο, τώρα δεν δεσμεύεται πλέον
από τους «τζιαλορόσι» και ενδιαφέρεται για… Ελλάδα.

Το ερώτημα για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Μαθία πλανάται στις τάξεις του Ολυμπιακού. Μπορεί ο Κοβάσεβιτς να εκτελούσε χρέη αρχισκάουτερ και τη θέση του τεχνικού διευθυντή να την είχε ο Ισπανός, αλλά επί της ουσίας ο Σέρβος «έτρεχε» τα πάντα. Υπάρχουν σκέψεις για να επαναληφθεί το εγχείρημα του τεχνικού διευθυντή, το οποίο πάντως δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Άλλωστε τις κινήσεις για την πώληση του Άλμπερτ Ριέρα στη Γαλατασαράι, αλλά και την απόκτηση των Ασαμόα και Νιχάτ τις έκαναν ο Κοβάσεβιτς με τον Βαλβέρδε, οι οποίοι στράφηκαν και στην περίπτωση του Βιθέντε Μόνχε από τον Ολυμπιακό Βόλου. Το πιθανότερο είναι να αναβαθμιστεί ο Κοβάσεβιτς και να είναι και τύποις τεχνικός διευθυντής, αν και δεν θα πρέπει να είναι απίθανο να γίνει πρόσληψη ενός ακόμα ατόμου.

Ο Μοντάλι ήταν το όνομα που είχε απασχολήσει πάρα πολύ την περσινή σεζόν, αλλά οι προσπάθειες δεν ευοδώθηκαν με αποτέλεσμα να παραμείνει ο Ιταλός στη Ρόμα. Πλέον, ο Μοντάλι αποτελεί παρελθόν από την ιταλική ομάδα και με δεδομένο τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ίσως προκύψει νέα επαφή για ενδεχόμενο «γάμο».
Keywords
Τυχαία Θέματα