OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Κλείνει» ο Σάντσες!

21:00 20/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Θρύλος έχει μπει στην τελική ευθεία για το πρώτο χτύπημα…
και ο Κάρλος Σάντσες βρίσκεται πλέον μια ανάσα από το Λιμάνι, σύμφωνα με πληροφορίες του KatiMagiko.gr. Διαβάστε το ρεπορτάζ για τον Κολομβιανό «σκύλο».
 
Ο Ολυμπιακός κινείται για το πρώτο δυνατό χτύπημα στο μεταγραφικό παζάρι, ο Μαθία και το τμήμα σκάουτ έχουν πάρει «φωτιά» και όλα δείχνουν πως σύντομα θα έρθει το… μπαμ.
Όλα δείχνουν πως αυτό θα είναι από τη… Γαλλία, μιας και ο Κάρλος Σάντσες βρίσκεται μια ανάσα από τον Θρύλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του katimagiko.gr, ο Κολομβιανός αμυντικός μέσος τα βρήκε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους», είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις επαφές που έγιναν και πλέον στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να καμφθεί και το… εμπόδιο της Βαλενσιέν.
Ο μάνατζέρ του παίκτη, Κριστόφ Μονγκά βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο σέβεται, εκτιμά και υπολογίζει αρκετά και για το λόγο αυτό, άλλωστε, πιέζει και αυτός τον γαλλικό σύλλογο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Βαλενσιέν έχει την καλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ξέρει πως οι οικονομικές πιέσεις δεν θα περάσουν από τους Πειραιώτες και όλα συγκλίνουν στο γεγονός πως το όνομα του Σάντσες θα είναι το πρώτο που θα ανακοινωθεί από τον Θρύλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα