OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γράφουν για «Παπ» οι Ιταλοί

19:30 11/4/2011 - Πηγή: 24wro
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που συνδέουν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο...
με πιθανή μεταγραφή στον Ολυμπιακό, βάσει και της περιορισμένης του συμμετοχής στη Μίλαν, ενώ τονίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα τους τον 23χρονο Έλληνα. Μπορεί ο Έλληνας αμυντικός της Μίλαν να έχει άλλα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να μετακινηθεί σε
κάποια άλλη ομάδα, κυρίως από τη στιγμή που ο χρόνος συμμετοχής του στην ομάδα του Αλέγκρι είναι εξαιρετικά περιορισμένος.
Εξάλλου, όμως αναφέρουν οι Ιταλοί το κόστος της μεταγραφής του θα ήταν πολύ υψηλό (πλησιάζει τα 7 εκατ. ευρώ) αλλά θα μπορούσε να πάει σε κάποια ομάδα ως δανεικός. Μάλιστα όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ έντονα για να εντάξει στο δυναμικό του τον «Παπ» και είναι πιθανό να κινηθεί στο εγγύς μέλλον.
Επιπλέον, ο Παπασταθόπουλος θα αποτελούσε άψογο αμυντικό δίδυμο με τον Αβραάμ ενώ και ο 34χρονος πλέον Μέλμπεργκ θα μπορούσε να παίρνει και κάποιες ανάσες, βάσει και του βεβαρημένου προγράμματος με ευρωπαϊκούς και εγχώριους αγώνες από τη νέα σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα