O βιασμός... ήταν τελικά ερωτικό ραντεβού;

13:41 3/4/2012 - Πηγή: 24wro
Στο Αστυνομικό Τμήμα της Ανδραβίδας προσήλθε το απόγευμα της Κυριακής 24χρονη Βουλγάρα που διαμένει ...
στην περιοχή, καταγγέλοντας ότι... έπεσε θύμα βιασμού από 23χρονο ομοεθνή της.

Χθες το πρωί, άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της προανάκρισης ο 23χρονος παρουσίασε.... διαφορετική εκδοχή, ενώ και η 24χρονη ανασκεύασε την αρχική της καταγγελία!

Συγκεκριμένα, στην αρχική της κατάθεση, η 24χρονη ισχυρίστηκε πως ο 23χρονος την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του, το οποίο οδήγησε σε αγροτική περιοχή. Εκεί, ασκώντας βία πάνω της, την ανάγκασε να προβούν σε ασελγείς πράξεις.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο 23χρονος κατέθεσε στους άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας πως η ερωτική συνεύρεση με την 24χρονη είχε προσυμφωνημένο οικονομικό τίμημα, ύψους 20 ευρώ. Κατά την διάρκεια ωστόσο του ραντεβού ο 23χρονος αρνήθηκε να έρθει σε επαφή με την 24χρονη η οποία δεν χρησιμοποιούσε προφυλάξεις, οπότε της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε ο 23χρονος στους άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, η 24χρονη Βουλγάρα ξεκίνησει να ικανοποιεί την επιθυμία του, όταν ξαφνικά σταμάτησε. Πάνω στον ερωτικό του οίστρο ωστόσο ο 23χρονος, την άρπαξε σπρώχνοντας το κεφάλι της προς την γενετήσια περιοχή του!

Το θέμα ωστόσο θα ξεκαθαρίσει σήμερα η Εισαγγελέας της Αμαλιάδας, ενώπιον της οποία θα οδηγηθεί ο 23χρονος.
Keywords
Τυχαία Θέματα