O κόμης και το μαγικό βαζάκι

09:17 4/12/2012 - Πηγή: 24wro
Ένα μαγικό βαζάκι των 45 γραμμαρίων το οποίο κοστίζει 475 δολάρια απογείωσε την εταιρεία...
του και τον έκανε έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και μάλιστα στα 86 του χρόνια. Ο Hubert d’Ornano είναι o ιδιοκτήτης της εταιρείας καλλυντικών Sisley και το πολύτιμο βαζάκι είναι η αντιρυτιδική κρέμα Sisleya Extra Rich Cream η οποία έχει γίνει μπεστ σέλερ στο χώρο των καλλυντικών. Αν σε όλα αυτά
προσθέσουμε την ανάπτυξη της επιχείρησης στις αγορές της Ασίας, έχουμε ένα νέο δισεκατομμυριούχο που η περιουσία του φτάνει το 1,3 δις. δολάρια. Ο D’ Ornano δημιούργησε την εταιρεία του το 1976, ενώ ο πατέρας του ήταν ο άνθρωπος που ίδρυσε τη Lancôme το 1935, το 1964 την πούλησε στη L’ Oreal και στη συνέχεια δημιούργησε την Orlane.

Ο Hubert d’Ornano διοικεί την Sisley μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του. Τόσο ο d’Ornano όσο και η γυναίκα του είναι αριστοκρατικής καταγωγής. Εκείνος φέρει τον τίτλο του κόμη και εκείνη προέρχεται από τη βασιλική οικογένεια της Πολωνίας.

Κλειδί για την ανάπτυξη των τελειαυταίων ετών υπήρξαν οι ασιατικές αγορές με αιχμή του δόρατος τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών της Νότιας Κορέας. Η Κίνα και η Σιγκαπούρη αποτελούν δυο ακόμα χώρες που σημειώνει αξιωσημείωτες επιδόσεις. Φτάνει να πούμε ότι ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ήταν 429 εκατ. δολάρια το 2004 και το 2011 εκτινάχθηκαν στα 768,7 εκατ. δολάριλα.

moneypro.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα