O Γιάννης Πάριος θα τραγουδήσει για τους Έλληνες της Τουρκίας

16:31 21/1/2013 - Πηγή: 24wro
Πρόκειται για τεράστιο καλλιτέχνη, μεγάλο ερμηνευτή, αλλά πάνω από όλα άνθρωπο με το Α κεφαλαίο...
Ο Γιάννης Πάριος έχει μια πορεία στα ελληνικά πράγματα που όχι μόνο προκαλεί... θαυμασμό αλλά και τρομερή εντύπωση! Είναι low profile, μετρημένος και από ό,τι ξέρουμε όταν μπορεί βοηθάει από συγγενείς μέχρι και τον τελευταίο ανθρωπάκο. Τώρα, λοιπόν, ήρθε για άλλη μία φορά να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά!
Ο Γιάννης Πάριος θα τραγουδήσει στην Κωνσταντινούπολη, σε μια εκπληκτική συναυλία για τους ομογενείς της Πόλης. Προσέξτε,
θα τραγουδήσει μόνο για τους ομογενείς της Πόλης, ενώ έχει δεχτεί πολλές φορές πρόσκληση να εμφανιστεί γενικά στην Τουρκία, όπως άλλωστε έχουν κάνει πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες.

Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα αν ο Γιάννης Πάριος επέλεγε να τραγουδήσει όχι μόνο για τους ομογενείς αλλά και για τους Τούρκους της Πόλης, απλώς αναγνωρίζουμε το μεγαλείο της ψυχής του όταν αποφασίζει να κάνει μια συναυλία αποκλειστικά και μόνο για τους 2.500 ηρωικούς Έλληνες ομογενείς που έχουν μείνει στην Πόλη.

Βγάζουμε το λογικό συμπέρασμα ότι δεν τον ενδιαφέρουν ούτε τα χρήματα ούτε η πώληση των CDs. Ο Πάριος αν ήθελε θα είχε συνεργαστεί με Τούρκους καλλιτέχνες και θα είχε βγάλει τρελά λεφτά από πωλήσεις CDs μόνο στην Τουρκία! Γυρίζει την πλάτη σε όλη αυτή την πρόκληση και τραγουδάει στις 16 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, ημέρα Σάββατο, στο Συνεδριακό Κέντρο «Λούτφι Κιρντάρ Χαρμπιγιέ» για τους Έλληνες της Πόλης. Πιστεύουμε ότι θα βρεθούν εκεί όλοι αυτοί που αγαπάνε τον Γιάννη Πάριο για να τραγουδήσουν μαζί του σημαντικά κομμάτια της δισκογραφίας του μεγάλου καλλιτέχνη από το 1975 και μετά.

Οι Έλληνες της Πόλης πάντα χρειάζονται ενέσεις αισιοδοξίας, δύναμης και ενθάρρυνσης από την Ελλάδα. Αφού κάτι τέτοιο δεν είναι ικανή να το κάνει η ελληνική Πολιτεία ας παραδειγματιστούν και άλλοι καλλιτέχνες από την πρωτοβουλία του Πάριου. Δεν χρειάζεται τα στάδια να πλημμυρίζουν από 50.000 ανθρώπους. Οι 2.500 Έλληνες της Πόλης μπορούν να κάνουν μεγαλύτερο σαματά από ό,τι θα έκαναν 50.000 Τούρκοι.

Μπράβο στον Γιάννη Πάριο γι’ αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία που πήρε. Όσο για κάποιους ανόητους που κάνουν σχόλια περί πρόκλησης, πρέπει να είναι ή πολύ άσχετοι ή πολύ εμπαθείς. Ο Πάριος θα τραγουδήσει όχι στην Τουρκία αλλά στην Κωνσταντινούπολη, εκεί που πάντα χτυπούσε και θα συνεχίσει να χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας.

sarotiko.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα