O Kevin Spacey θα παίξει στην Επίδαυρο

11:00 15/4/2011 - Πηγή: 24wro
Θα κατηφορίσει προς το αρχαίο θέατρο, θα δοκιμάσει την ηχητική του και θα το γεμίσει -σίγουρα- ασφυκτικά με κόσμο...
φέτος το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο κύριο Kevin Spacey που, αφού βρέθηκε στο κοινό της Επιδαύρου για να παρακολουθήσει την παράσταση «Χειμωνιάτικο Παραμύθι» με τον Ethan Hawke στον πρωταγωνιστικό ρόλο και ξεσήκωσε θύελλα
χειροκροτημάτων με την παρουσία του μόνο, έρχεται τώρα να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ριχάρδος ο Γ» του William Shakespeare.

H παραγωγή της παράστασης είναι του Bridge Project, μιας ιδέας που ξεκίνησε το 2009 ως καλλιτεχνική γέφυρα συνεργασίας ανάμεσα στο Old Vic Theatre του Λονδίνου, της Brooklyn Academy of Music των Η.Π.Α. και της εταιρείας παραγωγής Neal Street Productions.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Sam Mendes επιστρέφει, μετά το «Χειμωνιάτικο Παραμύθι» στην Επίδαυρο για να σκηνοθετήσει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Old Vic, Kevin Spacey, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, στην τελική σεζόν του Bridge Project. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί, άλλωστε, με μεγάλη επιτυχία και στο παρελθόν, στην ταινία «American Beauty» για το οποίο κέρδισαν και οι δύο τα βραβεία BAFTA και Όσκαρ.

Η παράσταση θα γίνει στις 29, 30 και 31 Ιουλίου, φέτος το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επιδαύρου.

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα