NBA: Τρία «ματς μπολ», τα δύο θα κλείσουν!

17:00 27/4/2011 - Πηγή: 24wro
Παιχνίδια «δίχως αύριο» είναι για Σπερς, 76ers και Νάγκετς αυτά απέναντι σε Γκρίζλις, Χιτ και Θάντερ αντίστοιχα...
αφού σε περίπτωση ήττας για καθεμία από τις τρεις πρώτες, η περιπέτεια στη φετινή «post season» ολοκληρώνεται κάπως πρόωρα.


ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 76ERS



Χιτ: Ήθελαν να τελειώσουν με «σκούπα» και 4-0 τη σειρά κόντρα στην ομάδα του Αντρέ Ιγκουοντάλα, προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστούν ενόψει της επόμενης φάσης των πλέι οφ  Από τη στιγμή όμως που δεν το κατάφεραν, είναι υποχρεωμένοι να κλείσουν τη σειρά στο προσεχές
ματς του «American Airlines Arena», στο οποίο θα έχουν και πάλι ως μοναδικό απόντα τον πάουερ φόργουορντ Ουντόνις Χάσλεμ. Στο τέταρτο ματς της σειράς κόντρα στην ομάδα από τη Φιλαδέλφεια, η «τριανδρία» Τζέιμς – Ουέιντ – Μπος σημείωσε συνολικά 65 από τους 82 πόντους των Χιτ, οι οποίοι πάντως γνώρισαν την ήττα με 86-82.

   76ers: Ήταν πιο ομάδα στην αναμέτρηση του «Wells Fargo Center» που προηγήθηκε, επικρατώντας με 86-82 των «αστέρων» του Μαϊάμι, αποδεικνύοντας πως πολλές φορές ο πλουραλισμός είναι ικανός να υπερκεράσει τη δυναμική του ενός ή και των λίγων. Πέντε παίκτες του Νταγκ Κόλινς έκλεισαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο όλων τον ερχόμενο από τον πάγκο Έβαν Τέρνερ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους 76ers στο παιχνίδι που πλησιάζει, αφού εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, η ήττα ολοκληρώνει το φετινό ταξίδι στα παρκέ του NBA.




ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ – ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ (+6.5)


Σπερς: Στην αρχή νομίζαμε πως μπήκαν χαλαροί στη σειρά με τους Γκρίζλις, εσχάτως αντιλαμβανόμαστε πως απλά δεν μπορούν, αφού μετά την αγχωτική νίκη τους στο δεύτερο ματς, ήρθε μία ήττα και μία πανωλεθρία να φέρει τους Γκρίζλις μία «ανάσα» πριν από τους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας. Η ήττα με 104-86 τα ξημερώματα της Τρίτης, απέδειξε πως οι παίκτες του Πόποβιτς δείχνουν λιποψυχία στην κρισιμότερη καμπή της χρονιάς, όταν καθ’ όλη τη διάρκειά της φιγούραραν στην κορυφή της Δύσης. Μέσα σε όλα τα άλλα, να παρακολουθείς θέαμα σαν και αυτό του Μανού Τζινόμπιλι να τελειώνει το ματς με 14 πόντους και κάκιστα ποσοστά και του Τιμ Ντάνκαν να πατάει παρκέ για 30 περίπου αγωνιστικά λεπτά και να αναρωτιέσαι αν βγήκε ποτέ από τα αποδυτήρια (ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 6 πόντους), δεν είναι και ότι πιο κολακευτικό για τα «σπιρούνια», τα οποία καλούνται να κάνουν την ολική επαναφορά και με τρεις νίκες να περάσουν στην επόμενη φάση… Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση που ξεκινάει σε λίγες ώρες.
 
 
Γκρίζλις: Εμείς το λέγαμε. Το γράφαμε. Το ξέραμε… Τώρα το ξέρει και όλος ο κόσμος πως η ομάδα του Λιονέλ Χόλινς ανήκει στη συνομοταξία εκείνων που αν δεν προσεχθεί, κάνει τη ζημιά χωρίς καν να το καταλάβει ο αντίπαλος. Κάπως έτσι την πάτησαν και οι Σπερς και πλέον βρίσκονται στα «σκοινιά» αφού μετά το επ
Keywords
Τυχαία Θέματα