NBA: Πανηγυρίζουν στο Λος Άντζελες, ισοφαρίζουν στο Πόρτλαντ!

17:10 28/4/2011 - Πηγή: 24wro
Αρχίζουν σιγά - σιγά να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα αναφορικά με το ποιές ....
θα είναι οι ομάδες που θα συγκροτήσουν τους ημιτελικούς σε Ανατολή και Δύση στον μαγικό κόσμο του NBA. Οι Λέικερς του Φιλ Τζάκσον αναμένεται να γίνουν τα ξημερώματα της Παρασκευής η πέμπτη ομάδα που θα το καταφέρει, λίγες ώρες πριν οι Μπλέιζερς οδηγήσουν την πρόκριση με τους Μάβερικς σε έβδομο αγώνα.
ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΩΚΣ – ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ

Χωκς: Καλούνται να ξεχάσουν γρήγορα τον διασυρμό
του πέμπτου αγώνα στο Ορλάντο, στον οποίο ηττήθηκαν με 101-76 χωρίς να προβάλλουν την παραμικρή αντίσταση και να μιμηθούν τα δύο πρώτα παιχνίδια στη σειρά στα οποία φιλοξένησαν τους Μάτζικ, επικρατώντας για τρίτη φορά και τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση. Μοναδικός διασωθείς από το «ναυάγιο» της Τρίτης, ο φόργουορντ Τζος Σμιθ ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ, στα «ρηχά» ακόμα και ο Αλ Χόρφορντ ο οποίος σημείωσε μόλις 9 πόντους σε 38 περίπου αγωνιστικά λεπτά. Μεγάλο στοίχημα για τα «γεράκια» του Λάρι Ντρου προκειμένου να «finish the job» με τους Μάτζικ, ο περιορισμός του Ντουάιτ Χάουαρντ.



 
Μάτζικ: Πολλά παράδοξα συνέβησαν στο «Amway Center» τα μεσάνυχτα της Τρίτης, αφού δεν ήταν μόνο η απρόσμενα άνετη επικράτηση των Μάτζικ που τους κράτησε ζωντανούς στην υπόθεση πρόκριση στους ημιτελικούς της Ανατολής, αλλά και ότι αυτή επετεύχθη στη χειρότερη ίσως βραδιά του Ντουάιτ Χάουαρντ στη φετινή σεζόν. Ο «Σούπερμαν» ολοκλήρωσε το παιχνίδι με μόλις οκτώ πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, Ρίτσαρντσον και Ρέντικ ήρθαν να τον αντικαταστήσουν στο σκοράρισμα αφού με 17 και 14 πόντους αντίστοιχα, οδήγησαν την ομάδα του Βαν Γκάντι στην πιο ξεκάθαρη νίκη της σειράς. Αμφίβολος για τον κόουτς, ο Τζαμίρ Νέλσον, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. 





(+5.5) ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΝΣ ΧΟΡΝΕΤΣ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ

Χόρνετς: Αποδεικνύονται πολύ «σκληρά καρύδια» για τους δις πρωταθλητές την τελευταία διετία Λέικερς, αφού έχουν καταφέρει να πάνε τη σειρά σε έκτο παιχνίδι και αν λάβουμε υπόψη μας τη νίκη τους με 93-88 στο τέταρτο παιχνίδι, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο η πρόκριση να παιχτεί σε ένα έβδομο ματς στο Λος Άντζελες. Ο Μόντι Ουίλιαμς χρωστάει πάρα πολλά στον φυσικό ηγέτη αυτής της ομάδας Κρις Πολ, ο οποίος έχει σημειώσει συνολικά 122 πόντους στα πρώτα πέντε παιχνίδια της σειράς (μ.ο 24.4 ανά αγώνα). Στο τελευταίο εξ αυτών ολοκλήρωσε το ματς με 20 πόντους, οι οποίοι ωστόσο δεν έφταναν αφού οι Λέικερς ήταν ανώτεροι και επικράτησαν δίκαια με 106-90, φτάνοντας στο πρώτο ματς μπολ της σειράς. Μεγάλο στοίχημα για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, ο περιορισμός του Κόμπι Μπράιαντ, αλλά και ο έλεγχος της «εναέριας κυκλοφορίας» απέναντι σε Γκασόλ και Μπάινουμ. Παραμένει πάντα εκτός, ο πάουερ φόργουορντ Ντέιβιντ Ουέστ.
 

Λέικερς: Εκτός της προσοχής που θα πρέπει να δείξουν στο μαρκάρισμα του Κρις Πολ, ο Φιλ Τζάκσον έχει ζητήσει από τους παίκτες του και
Keywords
Τυχαία Θέματα