NBA: Καθαρίζουν οι Χιτ!

10:30 11/5/2011 - Πηγή: 24wro
Έτοιμοι να δικαιολογήσουν τον μεγάλο ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά τους...
ολόκληρο το καλοκαίρι είναι οι Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι υποδέχονται τους Μπόστον Σέλτικς στο «Αmerican Airlines Arena» θέλοντας να πετύχουν την τέταρτη νίκη τους στους ημιτελικούς της Ανατολής και να περάσουν στους τελικούς της περιφέρειας.



Προς τα ξημερώματα της Πέμπτης η άλλη μάχη, αυτή ανάμεσα στους Θάντερ και τους Γκρίζλις στην Οκλαχόμα, με την παρέα των Ντουράντ και Ουέστμπρουκ να έχει πάρει
την ψυχολογία με το μέρος της μετά το μεγάλο διπλό στην τρίτη παράταση στο τελευταίο ματς που έγινε στο Μέμφις και που έστειλε τη σειρά στο 2-2.


ΜΑÏΑΜΙ ΧΙΤ – ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ (+7.0)

Χιτ: Να βγάλει εκτός του φετινού μεγάλου τελικού του NBA και τον έτερο φιναλίστ του αντίστοιχου περυσινού θέλει η παρέα του «βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς (για τον πρώτο φρόντισαν οι Μάβερικς «σκουπίζοντας» τους πρωταθλητές Λέικερς με 4-0) και παράλληλα να κλείσει μία ώρα αρχύτερα θέση στον τελικό της Ανατολής στον οποίο θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Μπουλς – Χωκς. Μεγάλο διπλό αυτό που απέσπασε στην παράταση η ομάδα του Σποέλστρα στο «TD Garden» της Βοστώνης τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, επικρατώντας των Σέλτικς με 90-98 (86-86 κ.α), έχοντας σε καταπληκτική κατάσταση τους «Big Three» (Τζέιμς – Ουέιντ – Μπος) που πέτυχαν συνολικά 63 πόντους και έδειξαν έτοιμοι για τα ακόμα σημαντικότερα ματς που έπονται μέχρι και την κατάκτηση του δαχτυλιδιού. Επιστροφή στα παρκέ μετά από μακρά απουσία για τον Ουντόνις Χάσλεμ, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε από τον Σποέλστρα για τρία περίπου λεπτά, αμφίβολος παραμένει ο σέντερ Ντάμπιερ που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο τέταρτο ματς της σειράς.



Σέλτικς: Κορυφαίος και συνάμα μοιραίος των Κελτών στην ήττα από τους Χιτ που ενδεχομένως να τους στερήσει τη συμμετοχή από τους τελικούς της Ανατολής, ο Πολ Πιρς, ο οποίος παρά τους 27 πόντους και τα 8 ριμπάουντ με τα οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα, αστόχησε στο «buzzer beater» που επιχείρησε στη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση με τα γνωστά θλιβερά αποτελέσματα για την ομάδα του. Η ομάδα της Βοστώνης καλείται πλέον να πετύχει τρεις νίκες στις ισάριθμες αναμετρήσεις μέχρι και την ολοκλήρωση της σειράς κόντρα στους Χιτ για να είναι εκείνη που θα προκριθεί στη σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας. Αυτό ωστόσο μόνο εύκολο δεν προμηνύεται αφού οι Χιτ δείχνουν αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι και το τέλος της διαδρομής. Χωρίς προβλήματα οι «Κέλτες» αφού και οι Ντελόντ Ουέστ και Σακίλ Ο’ Νιλ αποθεραπεύτηκαν πλήρως, τι να το κάνουν όμως από τη στιγμή που ο «Σακ» δείχνει να μη μπορεί (κατά κυριολεξία) να πάρει τα πόδια του.



ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ – ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ

Θάντερ: Ακόμα… σκοράρει το δίδυμο Ουέστμπρουκ – Ντουράντ, το οποίο σημείωσε συνολικά 75 πόντους (40 ο πρώτος, 35 ο δεύτερος) στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στους Γκρίζλις στο Μέμφις, οδηγώντας την ομάδα του στη
Keywords
Τυχαία Θέματα