NBA: Χωρίς πολλά λόγια

16:56 10/11/2011 - Πηγή: 24wro
Έπειτα από μία ακόμα μαραθώνια συνάντηση διάρκειας 12 ωρών…
παίκτες και Ιδιοκτήτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.


«Τα πράγματα δεν είναι ούτε αισιόδοξα ούτε απαισιόδοξα. Δεν απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις, ούτε πέτυχαν. Απλώς υπάρχουν». Με αυτή την αινιγματική δήλωση προτίμησε ο Κομισάριος του ΝΒΑ, David Stern, να σχολιάσει την πορεία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους παίκτες και τους Ιδιοκτήτες.

Στο ίδιο μήκος με τον Stern κινήθηκε
και ο Πρόεδρος του Σωματείου των παικτών, Derek Fisher, δηλώνοντας: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι έγινε πρόοδος σήμερα. Θα επιστρέψουμε αύριο και θα δούμε αν θα συνεχίσουμε να κάνουμε προσπάθειες για να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις».

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου έληγε κανονικά η προθεσμία που είχε δώσει ο David Stern στους παίκτες για να δεχτούν την τελευταία πρόταση που τους είχε γίνει και προέβλεπε μεταξύ άλλων μοίρασμα του BRI (Basketbal Related Income) σε ποσοστό που μπορούσε να φτάσει υπό προϋποθέσεις μέχρι και 49-51 υπέρ των παικτών. Μετά την άρνηση του Σωματείου όμως να δεχτεί το "τελεσίγραφο" όπως χαρακτήρισε ο Fisher την πρόταση του Stern, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να κάτσουν εκ νέου στο ίδιο τραπέζι μήπως και βρεθεί μία λύση.


Keywords
Τυχαία Θέματα