LNB: Αξίζει το ρίσκο της Βιλερμπάν!

10:30 28/5/2011 - Πηγή: 24wro
Σπουδαία αναμέτρηση το βράδυ του Σαββάτου, η δεύτερη χρονικά που ανοίγει την...
ημιτελική φάση των πλέι οφ και η πρώτη ανάμεσα στη Νανσί και τη Βιλερμπάν, με φόντο τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουνίου.

Οι γηπεδούχοι του Ζαν Λουκ Μονσό προέρχονται από την πρόκριση κόντρα στην Τουλόν, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Νορντίν Γκριμπ προέρχονται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Σαλόν που τους έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά της LNB.


ΝΑΝΣΙ
– ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (+4.5)

Να δώσει απαντήσεις για τις δύο ήττες της απέναντι στην προσεχή αντίπαλο στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος θέλει η γηπεδούχος ομάδα, η οποία συνέτριψε την περασμένη Τετάρτη την Τουλόν με 96-71 και πέρασε άνετα στα ημιτελικά. Ο Αμερικανός γκαρντ Τρεμέλ Νταρντέν και ο Γάλλος φόργουορντ Βικτόρ Σαμνίκ ήταν οι κορυφαίοι της στον τρίτο και καθοριστικότερο αγώνα της σειράς (αμφότεροι με 16 πόντους) και έδειξαν πως είναι έτοιμοι για να τραβήξουν εκ νέου το… κουπί και να βοηθήσουν την ομάδα τους να «μπει με το δεξί» στην ημιτελική σειρά. Ο κόσμος θα είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας του Μονσό στο παιχνίδι που έπεται.


Η Βιλερμπάν από τη μεριά της έχει την ψυχολογία «στα ύψη» μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και την άνετη νίκη κόντρα στη Σαλόν και μάλιστα εκτός έδρας με 80-94, που της έδωσε το δικαίωμα να παρατείνει το φετινό ταξίδι στα πλέι οφ της LNB. Ο Γάλλος γκαρντ Μικαέλ Ζελαμπάλ και ο Αμερικανός φόργουορντ Ντέιβον Τζέφερσον ήταν αυτοί που έκαναν τη διαφορά σημειώνοντας από 17 και 21 πόντους αντίστοιχα, πλήγμα ο τραυματισμός του φόργουορντ/σέντερ Ποπς Μενσά Μπονσού, ο οποίος δεν θα δώσει το «παρών» το βράδυ του Σαββάτου. Το γεγονός πάντως πως δεν έχει ηττηθεί φέτος από τη Νανσί (τη νίκησε μάλιστα στο εκτός έδρας παιχνίδι με 14 πόντους διαφορά) δίνει μεγάλη τύχη στο διπλό της.


Στο… ψαχνό!

Στο 1.44 ο άσος της Νανσί, στο 2.61 το διπλό της Βιλερμπάν… Πως το «κόβετε»; Να ποντάρουμε στους γηπεδούχους από τη στιγμή που έχουν αποδείξει πως έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας φέτος απέναντι στην ομάδα του Γκριμπ; Μάλλον όχι! Πάμε με το διπλό της παρέας του Ζελαμπάλ που πληρώνει πολύ καλά! Αν τώρα θέλετε να διασφαλίσετε κάπως την επιλογή σας, τότε ποντάρετε στο χάντικαπ των 4.5 πόντων της Βιλερμπάν! Η απόδοση στο 1.90, μόνο στην 10Bet.com!

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα