LIVE: Το αντίο του Βαλβέρδε

14:43 19/4/2012 - Πηγή: 24wro
Χωρίς τον Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να είναι η...
επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι (14:30) της Πέμπτης (19/04) και όλα δείχνουν ότι θα ανακοινώσουν τον φιλικό... χωρισμό τους. Το Onsports βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν.
Η παραμονή
ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των Πειραιωτών ήταν το θέμα που κυριαρχούσε στην καθημερινότητα των Πρωταθλητών Ελλάδας, ειδικά από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν και μαθηματικά το τρόπαιο της Super League και πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο.
Ο Ισπανός τεχνικός είχε αναφέρει και στο παρελθόν πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θέλει να εξελιχθεί σε… σίριαλ με πολλά επεισόδια και για τον λόγο αυτό, έπειτα από επαφή που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε κοινή δήλωση, το μεσημέρι της Πέμπτης (19/4) στις 14:30 στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας.
Η συνέντευξη Τύπου του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών
Όλα δείχνουν ότι το μέλλον του «τσινγκούρι» δεν είναι σε κοινή… πορεία με την ομάδα του Πειραιά, τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον. Επιθυμία του 48χρονου κόουτς είναι να επιστρέψει στην Ισπανία και να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του και να εργαστεί σε ομάδα της Primera Division.
Λίγες είναι οι πιθανότητες για την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την προηγούμενη χρονιά, όταν ο Ισπανός τεχνικός ήταν μία… ανάσα από την αποχώρησή του, αλλά παρέμεινε, έπειτα από το ραντεβού που είχε με τον διοικητικό ηγέτη των Πειραιωτών.
Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν… περιορίζονται σε καθαρά επαγγελματικό πλαίσιο, μια και μεταξύ τους υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, κάτι που δεν θα αλλάξει, ακόμα κι αν ο «τσινγκούρι» το μεσημέρι της Πέμπτης ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.
Όσον αφορά τώρα στην επόμενη… μέρα στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», δεν αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις για τον… διάδοχο του Βάσκου. Αυτό που προέχει για τους Πειραιώτες είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο και να «κλείσει» με τον καλύτερο τρόπο η φετινή σεζόν, ήτοι με την κατάκτηση του νταμπλ.
Μετά τον τελικό του Κυπέλλου, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν όλο τον χρόνο, ούτως ώστε να εξετάσουν προσεκτικά τη λίστα των τεχνικών που έχουν στα χέρια τους, αλλά και να ξεκινήσουν τις επαφές για την εύρεση του ανθρώπου που θα διαδεχθεί τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», το έργο του οποίου μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Παρακολουθήστε LIVE από το Onsports τη συνέντευξη Τύπου Μαρινάκη-Βαλβέρδε:
Keywords
Τυχαία Θέματα