K.KNEZEBITΣ: Εγώ είμαι η αρραβωνιαστικιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

15:05 30/9/2011 - Πηγή: 24wro

Οι ισχυρισμοί του καβαλιέρε ότι δεν συμμετείχε στο περιβόητο ροζ πάρτι… γιατί διατηρούσε δεσμό με γυναίκα βρήκαν ένα ισχυρό άλλοθι. Ένα 20χρονο μοντέλο από το Μαυροβούνιο, η Καταρίνα Κνέζεβιτς δηλώνει "αρραβωνιαστικιά" του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε συνέντευξή της στη La Repubblica. To καλύτερο(;) δώρο γενεθλίων έκανε στον πρωθυπουργό της Ιταλίας ανήμερα των γενεθλίων του (29/9) μια πρώην υποψήφια για τον τίτλο Μις Μαυροβούνιο.
Του πρόσφερε το τέλειο άλλοθι (μήπως ήταν βαλτή;) για τους ισχυρισμούς του ότι δεν
συμμετείχε στο ροζ πάρτι, στο οποίο μπλέχτηκε το όνομά του τις προηγούμενες ημέρες.

  Η Καταρίνα Κνέζεβιτς μίλησε στην εφημερίδα La Repubblica δηλώνοντας: "Είμαι η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι και ζω στο Άρκορε. Είμαστε μαζί από την εποχή της υπόθεσης Νοέμι (τον Μάιο του 2009), όταν χώρισε από τη γυναίκα του. Γνωριστήκαμε στο Μιλάνο, σε κάτι εγκαίνια".
Μάλιστα, η Κνέζεβιτς "χοντραίνει" τους ισχυρισμούς της λέγοντας ότι "είμαι παντού, όπου βρίσκεται εκείνος είμαι κι εγώ. Η σχέση μας δεν αποτελεί μυστήριο όμως μέχρι τώρα δεν μας έχουν φωτογραφίσει μαζί".

  Φυσικά, ο καβαλιέρε δεν επαληθεύει καμία τέτοια δήλωση, γιατί αν προβεί σε κάτι τέτοιο, θα παραδεχτεί ότι η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη, αφού έχει γεννηθεί το Μάιο του 1991.
Έτσι, βέβαια, όπως τα έχει μπλέξει ο Μπερλουσκόνι, μόνο αλώβητος δεν προβλέπεται να βγει από αυτά τα συνεχόμενα σκάνδαλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα