K.KAINOΥΡΓΙΟΥ-Γ.ΣΑΜΑΡΑΣ: Η τυχαία συνάντηση, τα καρδιοχτύπια και η αμηχανία!

14:25 7/1/2013 - Πηγή: 24wro
Η σύντομη σχέση τους έχει τελειώσει εδώ και αρκετούς μήνες...
και οι δυο τους έχουν πλέον γυρίσει σελίδα στη ζωή τους. Ωστόσο η τυχαία συνάντησή τους το βράδυ του Σαββάτου δεν θα μπορούσε παρά να είναι λίγο αμήχανη – όπως άλλωστε γίνεται συνήθως με τα πρώην ζευγάρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Σαμαράς διασκέδασαν, ο καθένας με την παρέα του, το Σάββατο στο «Αθηνών Αρένα», όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και ο Στέλιος Ρόκκος: «Τα τραπέζια τους ήταν το ένα ακριβώς δίπλα στο άλλο. Εκείνος είχε φτάσει
στο μαγαζί νωρίτερα, γύρω στις 12.15, ενώ η Κατερίνα εμφανίστηκε λίγο πριν τη 1.00» αναφέρει πηγή του Yupiii, προσθέτοντας: «Δεν αντάλλαξαν κάποιο ιδιαίτερο χαιρετισμό και ο καθένας διασκέδαζε με την παρέα του, αλλά αργότερα τα τραπέζια ενώθηκαν και οι δύο παρέες έγιναν ένα. Παρ΄ όλα αυτά, εκείνοι δεν ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια της βραδιάς».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Καινούργιου είχε παραδεχθεί πρόσφατα, μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη: «Όχι, με την τελευταία μου σχέση δεν μιλάμε», ωστόσο, σε άλλο σημείο της συνέντευξης είχε τονίσει πως, παρά την εξέλιξη της σχέσης τους, εκείνη εξακολουθεί να εκτιμά ιδιαίτερα ως άνθρωπο τον νεαρό ποδοσφαιριστή: «Υπήρξα μαζί με αυτόν τον άνθρωπο και τον σέβομαι πάρα πολύ» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα