J.TIMBERLAKE: Το ξεκίνημα και η αποθέωσή του

15:30 1/10/2011 - Πηγή: 24wro
Από μικρός είχε ξεχωρίσει ο Justin Timberlake για το ταλέντο του στο χορό και στο τραγούδι…
Από παιδάκι ακόμα, όλοι τον θυμούνται να τραγουδά, να χορεύει και να παίζει στο New Mickey Mouse Club παρέα με την Britney Spears και την Christina Aguilera.

Από εκεί παρέα με τον κολλητό του JC Chasez φτιάχνουν του N’ Sync, το boy band που μετά τους Backstreet Boys έκανε εκατομμύρια κοριτσάκια να λιποθυμούν.

Φυσικά, ο Justin, ανήσυχο πνεύμα όπως είναι αποφάσισε ότι το group δεν του ήταν αρκετό και αναζήτησε τη solo καριέρα. Κι εκεί ήρθε η αποθέωση. Το 2002 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ «Justified», το οποίο πούλησε 7 εκατ. αντίτυπα σε όλο τον πλανήτη με το «Cry me a river» που είχε γράψει για το χωρισμό του από την Britney να γίνεται ο ύμνος των απανταχού χωρισμένων και πληγωμένων.

Ακολουθεί το 2006 το άλμπουμ «FutureSex/LoveSounds» με το οποίο απέκτησε έξι επιτυχίες στο Top 20 της Αμερικής, πούλησε 15 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως και πήρε και τέσσερα Grammy.

Ο κόσμος της μουσικής του είχε υποταχθεί. Σειρά είχε τώρα το Hollywood. Ο Justin στρέφεται προς τον κινηματογράφο συμμετέχοντας σε διάφορες ταινίες σε δεύτερους κυρίως ρόλους, ώσπου πέρσι έκανε το μεγάλο «μπαμ» με την εμφάνισή του στην ταινία «Social Network», για την οποία πήρε διθυραμβικές κριτικές και αρκετοί έλεγαν ότι μπορεί να κερδίσει και υποψηφιότητα για Oscar.

Ο Justin Timberlake όμως είναι και επιχειρηματικό μυαλό. Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, αγοράζει το MySpace από τον Ρούπερτ Μέρντοχ και φιλοδοξεί να το κάνει top προορισμό για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μουσική. Παράλληλα έχει δική του σειρά ρούχων, μουσική εταιρεία που του προσφέρει την απόλυτη ελευθερία έκφρασης, δικό του γήπεδο γκολφ, δική του τεκίλα με την ονομασία 901 από τον ταχυδρομικό κώδικα του Μέμφις, απ’ όπου κατάγεται και μερίδιο σε αλυσίδα εστιατορίων στο Μανχάταν!

Όσο για τις γυναίκες; Στο πλευρό του έχουν βρεθεί πολλές, όμορφες, sexy και επιτυχημένες. Ανάμεσά τους η Britney Spears βεβαίως βεβαίως, η Cameron Diaz, η Jessica Biel, η Mila Kunis, η Alyssa Milanoκαι η Ashley Olsen.
Keywords
Τυχαία Θέματα